Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 372

Tema: tripp trapp hranilica

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa
    cure, imam problemčić s tripp trappicom. jučer nam je stigla iz brežica, mm ju je sastavio i klima se.

je li koja imala sl problem?
    ne bi se trebala klimati. jesi sigurna da ste je dobro sastavili?

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    cure, imam problemčić s tripp trappicom. jučer nam je stigla iz brežica, mm ju je sastavio i klima se.

je li koja imala sl problem?
    ne bi se trebala klimati. jesi sigurna da ste je dobro sastavili?
    da, mm je čak mjerio i izgleda da su stranice nejednake dužine. bumo vidli danas sa slovencima.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

yes, stranice stolca nisu bile jednake. ne mogu vjerovati! šveđani jednom fulaju, pa zašto baš na nama???

naručili novu trappicu jer nije bilo ove naše boje na skladištu pa mm-u slijedi i treći put u deželu po jedan običan (ili ne) stolac.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

yes, stranice stolca nisu bile jednake. ne mogu vjerovati! šveđani jednom fulaju, pa zašto baš na nama???

baš peh...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    ne tiska uopće, moja curka je sad proslavila 3. rođendan i još koristimo tu prečku
    jako voli tu stolicu
    jel se ta precka moze maknut?

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima li tko iskustva sa PIKOLO stolicom?
    http://zaotroke.enakupi.com/Lesen-ot...-pr-16932.html

Meni ovako odokativno prilicno slici TT, ali vidim da nema toliko utora za donju dasku - jel taj dio bitan ako se zeli da dijete sto duze koristi stolicu?

Decki su sad 2.5g i jos uvijek nam super sluze klasicne Bertone hranilice. Maknuli smo planjeve i stalno su za stolom s nama, ali mene nervira sto su gloooomazne i rado bi ih zamijenila za tt varijantu >(koju ce kasnije moci koristiti za radnim stolom).
    Za orginal trenutno nemam love, a ako idem na kopiju htjela bi da je ok, jer inace rade stedim za orginal.
    Oni u ovima mogu jos poprilicno dugo biti...samo kaj ih je meni dosta .

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo bas kupili novu Tripp Trapp u Grazu, maslinaste boje.

1400 kn (oduzela merver) za sve, baby set, remencice, jastuk. Iako mislim nece mi sve ni trebati, ali eto, bilo je na poklon.
    Zakasnili smo jedan dan u Popolini imali su akciju, sve to za oko 1100kn.
    Mislim da se zaista isplati otici do Graza ako zelite Trappicu.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa

baš peh...
    samo da javim da je naša trappica stigla, nosili su je kod stolara, on je potvrdio 'dijagnozu' MM-a, i za 3 tjedna su nam dostavili nove noge. znači nismo dobili ful novi stolac, već onaj dio koji je štekao. obećali su i poklončić zbog svega, ali to još nije stiglo.

I sada uživamo svo troje u zajedničkim ručkovima.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da malo podignem temu
    i mi smo zainteresirani za trappicu, vidim da je sad u kiki (ne webu ima) 1390 kn, jel to bez jastučića i remenčića?
    dakle uz nju trebam kupiti još jastučić naslon i remenčiće, koliko to košta?
    i zanima me je li u slo ili austriji jeftinija?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    da malo podignem temu
    i mi smo zainteresirani za trappicu, vidim da je sad u kiki (ne webu ima) 1390 kn, jel to bez jastučića i remenčića?
    dakle uz nju trebam kupiti još jastučić naslon i remenčiće, koliko to košta?
    i zanima me je li u slo ili austriji jeftinija?
    to je samo hranilica. bez ičega
    tu je cijena u slo http://b2c.baby-center.si/webclassif...rentClassID=33

treba ti i baby set (to je onaj drveni dio koji služi kao pregrada ispred djeteta i kao naslon - da dijete ne izleti iz stolice)

jastuke ja nisam kupovala jer nisam imala ni volje ni živaca to prati svaki drugi dan. fakat ne kužim čemu jastuci na hranilici (pogotovo pamučni koje ne možeš samo prebrisati)

nisam kupovala ni remenčiće jer mi to isto nije bilo potrebno. tj. kupila sam ih ali sam ih prodala jer mi nisu trebali.

ali bez tog baby seta ne možeš

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

aha kužim
    ja sam mislila da se posebno prodaje naslon, posebno pregradica...
    znači za bebu mi od kad se samostalno posjedne treba stolac i taj baby set
    a jastučići nisu nužni
    ti remenčići su oni što idu preko ramena?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi smo uz stolicu uzeli i taj set za bebu - precka i naslon, a kasnije na ebayu sam jos kupila polovne jastucice za malo love a ko novi. Bez njih se moze ali bez naslona i precke na pocetku i ne bas. Remencice nismo imali...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=krumpiric;1464535]mi imamo petru-kopiju
    nisam ju još koristila, al sam stavila 2 puta tonku u nju
    ne vidim problem pri stavljanju djeteta??
    i izgleda super.[/QUOTE

Vidjela sam oglas za Petru pa me zanimaju iskustva. Krumpiric, da li ju jos uvijek koristite, kakvo je drvo, jel stabilna?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

koliko je bilo staro dijete kad ste skinuli baby set, moja curica ima 20 mjeseci i sama se penje u stolicu (naravno, dok ja drhturim oko nje) i sjedne u stolicu u baby set pa si razmišljam da li joj je to sad samo smetnja?

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Inace, remencice ni mi nismo imali, i mislim da i nisu potrebni. Jastucic dobro dodje kad su mali prvih nekoliko mjeseci dohrane, ipak je ona ful tvrda. Poslije isto nije nuzan.
    Sta se tice baby seta, nama je dugo ostao jer joj je sluzio za gimnasticiranje (trapica je zaista genijalno i multifunkc. cudo), a tada je bila u nekoj fazi da zeli jesti iz stolice za odrasle, pa smo joj pustili za vjezbanje. Govorim o uzrastu od oko 2 godine..
    Posljednje uređivanje od ms. ivy : 05.07.2011. at 08:29

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo baby set skinuli s cca 2 godine
    Posljednje uređivanje od ms. ivy : 05.07.2011. at 08:30

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jel netko isprobao i Hauck i Stokke? Dal postoji neka tehnička razlika koju trebam uzeti u obzir?

Planiram uzeti jednu od ovih http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164097 ili http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219392 pa dal je 100EUR više, isplativo dati zbog nekih tehnikalija (ljepša mi je S)?

Do kad djeca sjede u njima? (naša PegPerego mi sad izgleda bebasto i glomazno i plastično i ne želim ju više)
    Posljednje uređivanje od Leeeaaa : 26.07.2011. at 10:50

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tu boju imamo kod bake, prekrasna je.

moj trogodišnjak se vratio u tripp-trappicu. jedno vrijeme je tvrdio da je prevelik za nju i sjedio na običnom stolcu.

a taman sam je htjela dati starijem za pisaći stol. pričekat će...

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Leeeaaa prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko isprobao i Hauck i Stokke? Dal postoji neka tehnička razlika koju trebam uzeti u obzir?

Planiram uzeti jednu od ovih http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164097 ili http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219392 pa dal je 100EUR više, isplativo dati zbog nekih tehnikalija (ljepša mi je S)?

Do kad djeca sjede u njima? (naša PegPerego mi sad izgleda bebasto i glomazno i plastično i ne želim ju više)
    mi imamo Hauck i naša sitna petogodišnjakinja još ugodno sjedi na njoj, ali kad još malo poraste bit će joj premala - ona donja daska (za noge) se ne moža više spustiti, a još uvijek nije za sjediti bez nje
    moramo vidjeti možemo li u samsvojmajstor varijanti napraviti utore za tu dasku ili ćemo čekati vrijeme kad će moći sjediti i bez te daske za noge

koliko sam vidjela, Stoke ima te utore bolje postavljene

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi još rabimo Trip trap, a baka kad dođe u goste jedino na njoj i sjedi!
    predviđena je kao radna stolica prvašiću

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    a baka kad dođe u goste jedino na njoj i sjedi!
    LOL!

odlična slika za stokke reklamu

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mislim da je Stokke naš konačni izbor.....koristit ce se godinama, pa je i cijena u tom slučaju opravdana

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

....podizem....da li ste vi imali problem izlazenja iz stolice? konkreno, N. mi se neki dan dok sam joj kuhala rucak i bila okrenuta ledjima za sekundu uzverala iz nje na stol!
    2gi put sam ju gledala kako to radi,samo se rukama odupre od stol,izvuce noge iz baby obruca i hopla,eto je na stolu!!!! sad joj je to jako zabavno i vise je uopce nesmjem drzati blizu stola ili bilo cega od sto se moze oduprijet rukama....vise nemoze ni jesti sama (hranu bi joj stavljala na stol ispred nje)....da joj dignem skroz donju dasku? iako to onda vise nije propisano sjedanje sa osloncem za stopala....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pomakni gornju dasku prema naprijed, tako da joj sjedalica bude uža
    nema šanse da će se moć izvlačit

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

p.s. možda će ti biti malo teže je ubacit, ali s malo zajedničke prakse brzo ćete skužit sistem
    a sama neće moć vani

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ....podizem....da li ste vi imali problem izlazenja iz stolice? konkreno, N. mi se neki dan dok sam joj kuhala rucak i bila okrenuta ledjima za sekundu uzverala iz nje na stol!
    2gi put sam ju gledala kako to radi,samo se rukama odupre od stol,izvuce noge iz baby obruca i hopla,eto je na stolu!!!! sad joj je to jako zabavno i vise je uopce nesmjem drzati blizu stola ili bilo cega od sto se moze oduprijet rukama....vise nemoze ni jesti sama (hranu bi joj stavljala na stol ispred nje)....da joj dignem skroz donju dasku? iako to onda vise nije propisano sjedanje sa osloncem za stopala....
    Moji su to stalno radili, ali nisu baš tako rano. Probaj ovo što je puntica rekla, a vidi je li možda spremna da joj ostaviš samo stolicu. Mislim da sam svojima makla obruč s 1,5 godinom.

Ja imam drugi problem, ogulila mi se boja, u biti više izlizala na onom mjestu gdje dolaze noge. Je li imao još netko taklav problem, i postoji li kakvo rješenje da sama ne bojam? Nema šanse da ću potrefit istu boju.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

plavusa se javlja da nije rijesila problem...
    prvo mi je trebalo 3dn da nadjem di sam pospremila imbus i onda kad sam ga nasla krenula olabavit vide i skuzim da se tu nista ne da napravit...

dakle,ja imam onaj tvrdi plasticni baby obruc koji mi prijeci da uopce mrdam gornju dasku...a sve i da ju mogu malo pomaknut prema naprijed,maltene ne bi imala na cemu sjedat jer je i ovako bas na rubu....sitna je,ima samo 9kg i prostora za nogice ko u prici,toliko se to nikad ne bi moglo suzit....

trampolina,nema sanse da joj skinem baby set,odletila bi na pod u sekundi!

sve mi se cini da cu morat skroz skinut donju dasku da nema uopce oslonca za noge....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi doma imamo tripp trap,a kod bake neku kopiju zvanu tippi papi (ili tako nekako) iz koje se bez problema uzvere na stol. Problem sam riješila ubacivanjem malog jastučića iza leđa. Nije mogla nikamo, a mjesta je bilo dovoljno.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Skulirana, jesi li signa da bi to pomoglo?
    Ne znam kako izgleda baby set, ali moji bi se uprli nogom u gornju dasku i izašli bi (mi imamo samo onu drvenu prečkicu).

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zasad skulirana, što si napravila? Evo se i moja jučer izvukla i otišla na stol.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma drek sam napravila,muz je zadnji put svojski pritegnuo vide od donje daske i ja nemogu odmolat koliko god se trudila....

ja imam onaj plasticni kruti baby set tako da jedino mogu dic donju dasku...mislim da bi pomoglo da je dignem jer krene izlazit tako da prvo stane na noge na donju dasku i onda se rukama uhvati za stol i podigne i izadje....

i sad cekam da mi svekra puste ledja koja su ga ustakla ima 3dn da mi dodje gore i odlabavi vide....a sto mrzim ovake situacije kad mi treba muska ruka a nemam ju pri ruci....

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Malo bi osvježila ovu temu.
    S obzirom da tražim hranilicu ova tripp trapp mi se čini idealnom. Vjerujem da i vrijedi toliko novaca s obzirom koliko joj je vijek trajanja i koliko je funfcionalna.
    Ono što se meni čini dok je gledam je to da ju je jednostavno napraviti, vidim da ima jednostavno spojene "letvice" ili sta god to je ne razumijem se u stolariju . Zanima me mame koje ste upoznate s tripp trapom šta vi mislite da li bi ju neki izučeni stolar mogao napraviti, ne izgleda mi kao neka nauka. Gledala sam na njuškalu da neki čovijek izrađuje i prodaje. Ili postoji nekakva caka kod tog tripp trappa, što opet kad vidim cijenu od orginala pa vjerujem da postoji nešto....Jel se to meni samo čini da ju je jednostavno napraviti ili? šta vi mislite koji ju imate?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Možda jeftinija kopija?
    Posljednje uređivanje od palčica : 23.01.2013. at 19:23

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a kopija je, da je puno jeftinija i nije....a meni ovako po slikama i filmicima nekako ne izgleda neizvediva....kako je vama koji je imate? jel ima kakva caka u njoj?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam, meni se hauck hranilica (500 kn) čini sasvim ok. Mi je baš čekamo. Još ako postoje rođaci vani pa je uzmu za 50 eurića...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hehehe kakva je ta hauck? ako imaš kakav link da ju vidim, jer meni sve to još nije jasno, pa ako je po toj cijeni prije cemo se s tom upoznati a rođaka ima vani, pa za 50 eurića još bolje

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam origigi i 2 kopije,jedna kod svekija i staraca....
    ova jedna je s njuskala,neki stolar izradjuje,bice je to taj Ivon sto si i ti vidila....

zasada su mi sve 3 super,ova jedna kopija je cak i bolja u tome sto mogu drvenim cepicima regulirat sirinu drvenog obruca,jer moja mala kao sto se vidi iz gornjih postova voli izlazit iz stolice....

ako cemo gledat estetiku,original je ipak original,em se vidi da je kvalitetnija izrada sto ce se vjerujem pokazati tek kroz godine upotrebe,kad mala naraste pa kad ona i ostali (tezi) ukucani budu sjedali na nju....kopije ce vjerojatno brzo proskripat...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 23.01.2013. at 23:24

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Još uvijek izlazi iz nje?
    I moja.
    A najdraže joj stajati naslonjena na naslon od baby set-a. To jooj je zak da je dosta hrane.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da izlazi....sad ustane,okrene se gledajuci naslon i onda sjedne guzom skroz preko vanjske strane obruca rukama se drzuci za naslon....aaaaa,poludim kad mi to pocne radit...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Znam... sve znam... umrem svaki put kad se digne i nasloni guzu na naslon. I još plješće pritom.
    Imam remenčiće.. ali nekako mi nehumano da ih stavim.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

konacno sam kupila baby set i stavila malu u hranilicu. starija ju je nerado prepustila.
    uglavnom, zacudjena sam koliko ima malo prostora za guzu. imam filing da se nabija i dijelom sjedi na precki medju nogama, a ona je sitna beba.
    prvo sam pomislila da smo je krivo montirali, ali ne, 5cm treba daska viriti.

jel jos netko primjetio stogod slicno?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

je,pogotovo jos ako je platnena guza...
    ali mozes ti pokusat jos koji cm dasku pogurati naprijed!

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Podižem temu jer smo u potrazi za hranilicom odlučili uzeti tripp trapp. A onda sam naišla na ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrA Sad sam iu dilemi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj roby prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu jer smo u potrazi za hranilicom odlučili uzeti tripp trapp. A onda sam naišla na ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrA Sad sam iu dilemi.
    To je po meni pretjerano. Mi imamo tripp trapp i uopce si ne mogu zamisliti da bi se beba mogla prevrnuti na nacin kako je prikazano u videu. Osim toga uz baby set se dobiju i plasticni produzeci sto se mogu montirti na noge od stolice (mi ih nismo koristili). S tim produzecima vjerujem da je takvo prevrtanje apsolutno nemoguce.

U glavnom, ovaj video te ne bi trebao odvratiti od kupovine tripp trappa.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobijes plasticne nastavke i nemoguce je da se prevrne. Nemoguce.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala cure.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nemoguce,moja se odguriva svom snagom od stola i trappica samo klizne unazad radi produzetaka dok se 2 kopije kod none i nona krenu izvrcat unazad pa moram stolicu drzat nogom kad postane nemirna...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I moja se odguruje... nemamo nastavke, ne brinem, jer samo odsklizi prema unazad.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I moja se kao mala odgurivala i samo klizila (na parketu; ne znam kako bi bilo da je ispod tepih ili tapison).
    Mi imamo one plasticne nastavke i oni su kao dobri dok je beba mala jer su klupica za sjedenje i klupica za noge skroz visoko. Kako dijete raste mijenja se teziste pa i ti nastavci vise nisu potrebni. Mi ih doduse nismo skinuli iz ciste lijenosti.
    Uglavnom, nama je trip trappica super!

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-o...-oglas-8576996 cure, jel ovo nešto sumnjivo ili je ok? NA slici vi koje imate možete prepoznati dali je original ili muljaža?

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •