Meni se ova hranilica ne sviđa, meni to izgleda kao ljestve :/
Meni se ova hranilica ne sviđa, meni to izgleda kao ljestve :/
meni je tripp trapp super, upravo je koristim za sjedalicu dok peglam. onaj dio za sjedenje namontirala sam na najviši utor i suuuuperrrr.
irena, što fali ljestvama?
Nije moj stil, jednostavno mi se ne sviđa![]()
ivcek jel te stolice ima i u zagrebackoj kiki?Ivček prvotno napisa
Ima, mi vidjeli prije nekih 2 tjedna.tridesetri prvotno napisa
i mi bili prije 2 tjedna (subota, oko 12-13h?) u zg-kiki i proucavali A-stolac!? Dobro da se nismo potrgale![]()
Mala01: yes, sir!Sir!
Mi bili u nedjelju i dobili za poklon (samo zato kaj smo isprobavali) jedan slinček, babarin ili kako već to zovete :DFoška prvotno napisa
Super mi izgledaju, još pogotovo one u bojama.
Netko je spomenuo da ju je kupio u brežicama za 300kn, pa mi nikako nije jasno,gledala na njihovoj stranici, cijena 112€+26€ogradica????
Slovenska kopija tripp trappa- stolček Nino je u Brežicama cca 400 kn, ali ljepša mi je kopija iz Kike ili Lesnine. Kopije nemaju jastuk pa treba improvizirati ili kupiti originalni jastuk.
Evo sad sam odmah isla pogledati i na stranici baby centar Brežice pise cijena 112€+26€ ogradica? Pliz objašnjenje?????
Ma dobro jastučić bi smislila sama nešto.
112+26€ mi je puno, ali 400kn bi dala zato kaj mi je prekrasna.
Jel' netko razmišljao o tome da Tripp Trapp da napraviti? To bi trebao biti iznimno jednostavan posao svakom stolaru. Ideja mi je pala napamet jer smo mi u Osijeku, a ovdje izbor trgovina baš i nije neki. Samo me još muče neke sitnice oko same izrade: koliko je stolica ukupno visoka, čime su učvršćene te dvije "etaže za sjedenje" (šaraf, tipl, ili nekako drukčije) i koliki su otprilike razmaci između utora u koje se te "etaže" stavljaju.
Ako ima neka dobra duša da nam otkrije tajnu bili bismo zahvalni.
Eto mi smo veceras kontaktirali stolara i nije nas "otkantao" nego je rekao da ća malo proučiti sličicu pa ćemo onda razgovarati o cijeni
Baš se veselim...
evo ak ovo moze pomoci
http://public.fotki.com/dia-pelene/n.../triptrap.html
sejvaj sliku u komp pa je mozes povecati
ak treba jos koja mjera javi
ili objasnjenje![]()
Da se pohvalim, prekjučer sam kupila Roba stolac u Kiki (ala Tripp Trapp, ali s nogama u A) Nuša je oduševljena :D , stalno se penje na njega. Koštao je 430 kn. Bila je izložena i Tripp Trapp, oko 1.000 kn, sa prečkom i jastukom oko 1.500,00 kn. fina razlika. Meni je ovaj jako zgodan, nakon svemirske hranilice koja je zauzimala pola sobe...![]()
Jel ta cijena od 430kn zajedno sa ogradicom i jastučićem ili to ide posebno?
Ogradicu ima, jastučića jok, navodno ni ne postoji za taj stolac.
Annar, Mala01 i ako ima još netko tko je kupio "A" stolicu iz Kike, jeste li zadovoljni?
Ja sam ju htjela kupiti no ona koja je izložena u trgovini je jako rasklimana, jedna prodavačica mi je rekla da se to lako uštima (što mi je uvjerljivo) a druga, 15 min kasnije, da je to tako i da je originalna TT puno čvršća (što i je, bar izloženi primjerak). Problem je s TT osim cijene da E sa njenih skoro 10 kg teškom mukom uguram unutra dok "A" ima malo šire postavljenu prečkicu koja ide ispred trbuha pa je lakše…
kakva je to hranilica ako mi može netko objasniti?yavanna prvotno napisa
http://public.fotki.com/dia-pelene/n.../triptrap.html
pogledaj tu na moju sliku, ima i njihov web site, tam ti je sve objasnjeno
zato kaj ti cijelo vrijeme gledaš original trip trap hranilicu od firme koja se zove stokke. i njena cijena je tih 112eura + kaj još hoćeš.paws prvotno napisa
a curke predlažu jeftinije kopije te iste hranilice i te su oko 400kn. pogledaj slike koje su curke stavile, glavna razlika je u nogicama, kad gledaš iz profila, oriđiđi trip trap ima samo jednu kosu nogu, a ove druge imaju po dvije (u slovo a ili y).
curke, jesu ove kopije nešto šire od trip trapa? ne mislim u dubinu, nego baš u širinu...
meni je jedino čudno kod tih stolica kaj mi izgledaju jako niske; doduše mi nemamo doma stol nego šank, tak da sam možda izgubila pojam o visini stola :/
Meni je stolac izvrstan, ne klima se jer se dobro sve zategne. Jedino je problem ogradica, siroka je i zapinje mi za stol tj. ne mogu N dogurati blizu stola pa joj klopa pada u krilo. Ja sam tome doskocila tak da sam skinula ogradicu pa se dijete samo penje i spusta sa stolca bez problema. U svakom slucaju, vrijedi love.
annar, ti imaš original trip trap ili...?
Ne, ja imam onu drugu kaj kosta oko 400 kn. Za sada je super.
A koliko ti je N star/a ako možeš skinuti ogradicu, šta se ne bojiš da će pasti?Annar prvotno napisa
Vidim da se rasprava o trip trapu razvija pa da se javim nakon gotovo jednogodišnje uporabe. To mi je jedna od najboljih investicija za Janu. Kupili smo origninalnu stolicu i nije mi žao ni lipe. Funkcionalnost, dizajn, kvaliteta - sve 5! Anki, stolica pristaje uz svaki standardni stol i beba sjedi za stolom ko velika!![]()
ovu i ja imam i iskreno, osim dizajna i cijene ne vidim razliku... jako sam zadovoljnaAnnar prvotno napisa
!
I mi smo na kraju kupili tj. dobili ovu za 400kn iz Lesnine i prezadovoljna sam svime osim jedne stvari - ima preoštre ćoškove onih okomitih dijelova. Inače, ta nam je stolica najbolja investicija dosad. I jako je stabilna (S. se obožava nogama odgurivati od stola dok jede i niti jednom nije bila ni blizu prevrtanja).
Mi imamo običnu hranilicu s velikim pladnjem i moram reći da sam se preporodila. Unazad desetak dana M je počeo sjediti u njoj i vučem ga za sobom svud po kući. Ovo je prvi put otkad se rodio da ja mogu napraviti ručak, sjesti za komp i sl. On je stalno pored mene i igra se s igračkama na pladnju, sad ih više baca s pladnja, a ja skupljam, komuniciramo cijelo vrijeme i stalno mu dodajem nešto novo.
Eto, za one koji su otvoreni za različita iskustva![]()
Cvijetak, mislim da je tripp trapp tako dizajnirana da ju nije baš sigurno kopirati, rekla bi da se mora uzeti u obzir i vrsta drva, težina i sl. Ima tu malo više fizike no što se čini.
U pravu si, marinna, zato smo na kraju i kupili kopiju, ali pravu (kuzis sto zelim reci). A ako bude jednom neki novi klinac ili klinceza jako cu navijati za originalan Tripp TrappDotad bi se vec morali zapravo skućiti i imati dovoljno vremena za polagano pripremanje stvari za bebu. S. nas je malo iznenadila pa je sve bilo nekako u hodu. (OT: jos imali i cimera iz studentskih dana kad sam skuzila da sam trudna
)
Mi jučer kupili u Lesnini slovensku verziju(zove se tip top), sada im je na sniženju sa 480 na 299kn.
Ivke prvotno napisa
Ivke jesi li zadovoljna sa tip topom?
Btw. u Riječkoj Lesnini ta ista dođe 435,00 kn![]()
Ajde molim te javi mi jer bi i ja uzela.
Skviki meni stolica djeluje OK i baš mi je lijepa, čvrsta, to ti je ista kao na Ivčekovim slikama.
Vjerojatno je i ta prije koštala 435kn pa je MM krivo vidio.
Možda da probaš kontaktirati Lesninu, baš čudno da i u Rijeci nije na sniženju.
Kontaktirala. Tako je kako je.
U Rijeci nije na sniženju, a ne šalju iz Zagreba
za Rijeku.
Danas je idem vidjeti i smisliti nekoga u Zagrebu da mi lupi.
Trebaju mi 2 komada pa mi je velika razlika u cijeni.
I na čijim slikama da je vidim?
Ivke pomagaj!
Sad smo se vratili iz Lesnine.
Ono što oni imaju zove se tip top ali je ta stolica toliko niska
da bi cijela ušla ispod stola :?
Na Ivčekovim slikama se vidi da je visoka da taman dijete
bude u ravnini sa stolom.
Jesi li ti kupila baš u Zagrebu i je li to ta visoka?
Ivkeeeeeeeeeeeeeeeee javi seeeeeeeeeeeeeee!
naša je trip trapica, dobila premještaj nakon dvije i pol godine korištenja (tko bi rekao da je već toliko prošlo).
pogledajte:http://public.fotki.com/tweety9/malo.../p1010006.html
nakon toliko korištenja, sjedenja malih i velikih na njoj, ona je još uvijek ko nova.
sad si mislim bi li išla po bijelu za frana, i još jednu za mene.
Prvo sam mislila, uz radni stol, kupiti super mekanu, udobnu....stolicu koja se vrti, a sad mi se čini kako bi tt bila super, zbog leđa i pravilnog držanja za vrijeme sjedenja.hm....
e da, čime vi perete te drvene, prelakirane stolice. ja sa onim domestos maramicama. lak još nije otišao, ali se bojim da bude, pa ako imate bolje rješenje, javite.
http://public.fotki.com/tweety9/malo.../p1010006.html
nešto sam pobrkala s onim linkom gore
tweety, zašto ste se odrekli trip-trapice?
ja je namjeravam još duuugo koristiti... obožavam je, a i andrej se veselo pentra gore (zato još imamo podložak za noge).
izgleda kao nova novcata, a perem je čudesnom krpicom namočenom u ajax. ja sve tako perem. 8)
draga hajvice pa ti ne čitaš dobro ili ne gledaš slike.ms. ivy prvotno napisa
nismo je se odrekli!
Fran sada želi sjediti na "normalnim" stolcima dok jede, a tripica () je premještena uz radni stol koji je dobio prije tjedan dana.
A gdje ste kupili jastučiće za stolicu?tweety prvotno napisa
tuka![]()
krasan vam je kutak, vidim da ste vižitavali ikeu 8) i kupili policu koju si i ja želim.
paws, ako je tweety kupila tripicu gdje i mi - u baby centru u brežicama - onda je tamo i kupila jastučiće, koji spadaju u dodatnu opremu. jedino im izbor nije neki, kad smo mi bili imali su samo dva uzorka pa smo završili s dosadnim jednobojnim.
ima ih i u kiki
baš kako ajvi kaže, u brežicama. kad smo mi kupovali bilo je preko nekoliko uzoraka.paws prvotno napisa
ozbiljno razmišljam da i stolice u kuhinji zamijenim tripicama.
kako je vama velikima kad sjednete na njih?
meni je je udobno, a posebno mi odgovara ona "polica" na koju mogu staviti noge pa su mi na povišenom.
Može malo komentara na ovu stolicu
Čini mi se najsličnija trip trapu od svih viđenih.
[/url]
Link vodi na početnu stranicu :?
Treba ići na dječji svijet, pa na sigurnost
djece na drugu stranicu.
joj ne sjećam se. daj nazovi kiku i pitaj. nedavno su dobili cijeli asortiman stokkea, tak da imaju svega. nekoliko hranilica u raznim bojama, prematalicu, kolijevku, kolica....paws prvotno napisa
baš mi je drago da sam sad MM-u mogla pokazati vaše postove da vidi da i odrasli smiju sjesti na trip trap jer, kako je mene oduvijek mučilo da je jako niska, ja sam se u kiki išla sjesti na nju. prodavačica mi je bila iza leđa i navodno je, po njegovim riječima, izbečila oči i zgrozila se!i onda mi je on cijeli dan pio krv kak nije to za slonove
![]()