Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Tajice za 3 godisnjaka - da ili ne?

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Tajice za 3 godisnjaka - da ili ne?

Nismo jos poceli sa tajice ove godine jer nije jos preeeehladno ali razmisljam kako ce to sada biti kada mi je mali naucen na WC. Sin mi ima 3 godine. Kako druge mame - jeste izbacili tajice?? Citala sam da ima neke 'leg warmers' odnosno 'grijace' koje ide od bedro do kraj noge pa to grije nogu (inace za bebe) ali nemam iskustva s tim pa ne znam je li to ljudi sa mladjom djecom koriste...

Hvala unaprijed na bilo koji savjet!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj će uskoro 3 godine i bez pelena smo već godinu i pol i svake zime mu oblačim i štrample,i duge gaće ili tajice,tako ću i ove godine.....skine ih bez problema kad ide piškiti-isto kao i trenirku-samo povuče dole....više problema ima sa skidanjem traperica (koje mu ne oblačim za vrtić, uglavnom su nam samo "mešne")

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC vec godinama ispod hlaca nosi duge gace, strample mrzi, jer kaze da ga stiscu. duge gace lako obuce i lako skine. imas ih raznih, mi svoje kupujemo u H&M i u Marks and Spenceru (oni imaju neke thermo)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moji ne nose štrample, ali nose neke tanje hlače ili tajce,i obavezno prek toga čarape, valjski gledano ko da su u štramplama, a zapravo nisu.
    nose to i moji veći do 10, i 6godina.
    inače su alergični na štrample

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj mlađi kombinira štrample i duge gaće. A stariji je godinama u dugim gaćama, najbolje mi je što te gaće mjenjaju piđamu pa ujutro samo navučemo trenerku i piđamicu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovisi što dijete voli.... Ova zima je za sada stvarno blaga pa vjerojatno ne treba ništa.

Moj stariji nije trpio ništa od toga, ni štrample ni tajice, a podnosio je duge gaće u slučaju hude sile (velike zime).

Mlađi je sve nosio, ali smo od štrampli brzo odustali jer je duge gaće mogao samostalno obući, a štrample nikada...

On je zimogrozan i godinama obožava termo hlače (izvana tanki traper ili samt, iznutra flis, po mogućnosti s gumicom u struku jer je vitak pa mu većina hlača s gumbom bude prevelika). To mu je zakon za zimu. Sad je već velik i teško mi je naći takve hlače. Tja, ako budem morala i ako ih ne bude za kupiti, sašit ću mu neke dok se još sjećam, he he he...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    moji ne nose štrample, ali nose neke tanje hlače ili tajce,i obavezno prek toga čarape, valjski gledano ko da su u štramplama, a zapravo nisu.
    Deckicu od 3,5 nikad nisam ni oblacila strampice, oduvijek te duge gaće, većinom h&m, c&a, m&s....
    Curica nosi strampice bez problema...
    Najmanjem sam kupila i strampice i duge gaće, zapravo ima ih od brata... Pa ćemo vidjet sto će mu bolje odgovarati....

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kakve su to 'duge gace' o cemu vi svi pricate? Ja jedino znam za starije osobe one termo gace i majice. Je li to takvo nesto?? Ja sam ovdje u Sibenik i samo sam vidjela i cula za tajice/debele hulahopke/strampice.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa da, ista stvar - pamucne gace s nogavicama, do gleznja. Ima za djecake izvedba sa slicom i bez. Razlika izmedju tajica i toga je u materijalu - ovo je donje rublje i obicno je cisti pamuk, kao i obicne gace. Pitaj u trgovini gdje kupujes donje rublje da ti pokazu.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

dakle, to se stavi umjesto donje rublje?? ahaaa.... mislim da to nikad nisam vidjela (odrasla sam u SAD).. bas cu pogledat!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne, to ide na gaćice.... Ovako izgledaju naše:
    http://www.hm.com/at/product/92274?article=92274-A

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

aaahhhhaaaa... to su u biti kao tajice bez nogavice, dakle 'uz' tijelo.

sta mislite - ja sam u dalmaciji i djeca su mi u vrticu preko dana... prosle godine kad je imao 2,5 godine je nosio te debele hulahopke i trenirku u vrtic a za sada nosi samo trenirku. da li je to u dalmaciji potrebno??? idem po sebi - ja ipak na posao obucem tajice ili hulahopke ispod hlace jer mi zna biti hladno (a grije se prostorija di boravim) pa bi zbog toga njemu ovo uzela... ali se pitam hoce li mu biti vruce u vrticu u tome?!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovisno o tome kolka je tepmeratura vani, kak griju prostorije i sl...
    Recimo, ja svojima oblacim jer kod nas bude i -20, pa treba..u vrtic također oblacim, jer iako griju prostorije dobro, klinci se igraju na podu, često dolje i sjede pa radi toga... S time da onda obucem tanju majicu, ili kratke rukave ii gore nes na cif pa može skinut ak je vruće....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.11.2011. at 10:41

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

a vidim da ima i duge gace koji se nosu umjesto donje rublje: http://en.wikipedia.org/wiki/Long_underwear

morat cu malo prodjirat u H&M, C&A, i M&S i vidjet sta sve ima...

a curice? je li oni to isto nose? ili su oni u tajicama?? vidim da na web stranici H&M nemaju takve gace za curice pa zato pitam...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima za curice ovako nešto (materijal je isti kao strampice, samo bez stopala)
    http://www.hm.com/at/product/93915?a...rticle=93915-B

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj nosi duge gaće.
    Meni duge gaće imaju višestruku prednost:
    - 100% pamuk
    - ne dođu mu uz nogu, malo su šire, ne stišću genitalije
    - i skoro pa najvažnije, dolje idu čarape koje može mijenjati bez da se cijeli skida. To je po zimi meni jako važno i praktično.

Za vrtić, ako dobro griju, ne bih stavljala duge gaće.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam u Zagrebu i ne nosim NIKAD štrample ispod hlača jer me živciraju, ni na -20.
    Djeca isto ne nose štrample ispod hlača, jer je u vrtiću prevruće za takvo odjevanje. Uglavnom imaju dokoljenke i hlače.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi isto kad je jako hladno imamo duge gaće od H&M ispod.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve su to 'duge gace' o cemu vi svi pricate? Ja jedino znam za starije osobe one termo gace i majice. Je li to takvo nesto?? Ja sam ovdje u Sibenik i samo sam vidjela i cula za tajice/debele hulahopke/strampice.
    Nama u Rijeci rijetko kad treba nešto ispod hlača, pa ne vjerujem da će ni vama u Šibeniku (nije toliko hladno).
    Sunčica je nosila štrample ispod hlača kao beba. Od tada ih nosi samo ispod suknjica a hlače+štrample ako baš idemo na neku dugu šetnju po iznimno hladnom vremenu.

Sjećam se kad smo u osnovnoj školi išli na školski izlet na snijeg. Dječaci nisu bili navikli na duge gaće ili bilo šta ispod hlača. Učiteljica im je savjetovala da jednostavno ispod hlača obuku pidžamu.

Za vrtić definitivno ne treba ništa osim hlača i dokoljenki, preznojit će se.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Moj nosi duge gaće.
    Meni duge gaće imaju višestruku prednost:
    - 100% pamuk
    - ne dođu mu uz nogu, malo su šire, ne stišću genitalije
    - i skoro pa najvažnije, dolje idu čarape koje može mijenjati bez da se cijeli skida. To je po zimi meni jako važno i praktično.

Za vrtić, ako dobro griju, ne bih stavljala duge gaće.

Ovako i kod mog malca. Najveća prednost kod dugih gaća mi je svakako 100%pamuk.
    I super su mi praktične jer ne moraju svaku večer u pranje kao štramplice,samo promijenim čarape tako da nosi iste duge gaće po 4-5 dana.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u Zagrebu i ne nosim NIKAD štrample ispod hlača jer me živciraju, ni na -20.
    Djeca isto ne nose štrample ispod hlača, jer je u vrtiću prevruće za takvo odjevanje. Uglavnom imaju dokoljenke i hlače.
    Ovako i mi. Do vrtića imamo pet minuta, vani budu vrlo kratko kad je jako zima, a u vrtiću je vruće.
    Iako sam primjetila da je većina djece u štramplama.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ni ja ni moji mali momci nikad ne nosimo ništa ispod hlača. Izuzetak su samo odlasci na sanjkanja na planinu jer tad ispod onih ski hlača im ostavim pidžame. Sad smo u Dalmaciji, ali situacija je bila ista i u Zagrebu. Meni se puno opsanijim čini da se u vrtiću, školi preznoje pa takvi izađu van.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa Vidi poruku
    a vidim da ima i duge gace koji se nosu umjesto donje rublje: http://en.wikipedia.org/wiki/Long_underwear

morat cu malo prodjirat u H&M, C&A, i M&S i vidjet sta sve ima...

a curice? je li oni to isto nose? ili su oni u tajicama?? vidim da na web stranici H&M nemaju takve gace za curice pa zato pitam...
    Moja nije voljela štrample pa ih je nosila samo kad bi imala suknjicu.
    A kad bi trebali biti na hladnom duže vrijeme uvijek je nosila te duge gaće za curice iz H&M. Pakirane su po dvoje u paketu i pamučne. To nisu ove štrample/tajice što ih je stavila Cheerilee. Nosila bi ih po par godina pa bi onda kupili nove. Trenutno ima (od prošle godine) svijetlo roze s tamno rozim cvjetićima i jednobojne tamno roze. Meni te njihove duge gaće spadaju u najbolje od najboljeg što imaju u H&M

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam danas malcu prvi put obukla štrample ispod trenirke za vrtić. Živimo u Zg,jutros je bilo -3.
    No, brinem se da će se skuhati u vrtiću

No, nisam mu obukla štrample zbog sobe u vrtiću, nego ako idu van.
    E tu sam totalno zbunjena, što i kako ga obući.

Naime, ja ne znam kada će oni ići van, imaju veliko igrališe, pa često koriste priliku dok je lijepo da idu van.

E sada, ako mu obučem trenirku i dokoljenke misim da će mu biti hladno vani, a tete ih ne presvlače.
    On ima 3 godine.
    Nisam pametna što da radim i baš me to muči.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja Lovri oblačim ovakve tajica ispod hlača kad idemo van. To su kao štramplice ali bez nogavica
    http://smile4me.net/webshop/hlace-su...-pelenase.html

Lara nosi štrample ali isto bez nogavica jer joj se zna oznojiti nogica u školi pa da može promijeniti čarape.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas malcu prvi put obukla štrample ispod trenirke za vrtić. Živimo u Zg,jutros je bilo -3.
    No, brinem se da će se skuhati u vrtiću

No, nisam mu obukla štrample zbog sobe u vrtiću, nego ako idu van.
    E tu sam totalno zbunjena, što i kako ga obući.

Naime, ja ne znam kada će oni ići van, imaju veliko igrališe, pa često koriste priliku dok je lijepo da idu van.

E sada, ako mu obučem trenirku i dokoljenke misim da će mu biti hladno vani, a tete ih ne presvlače.
    On ima 3 godine.
    Nisam pametna što da radim i baš me to muči.
    Tak sam ja bila na sto muka.
    Na kraju sam zaključila da bolje da joj je zima vani pol sata, nego da se cijeli dan kuha u sobi.
    Zapravo njima i nije tako zima jer su kratko vrijeme vani (kad su ovakve temperature) a nije baš da stoje na jednom mjestu, aktivni su.
    I tako smo otpisali štrample.
    Ako su neki izvanredni uvjeti-recimo napada snijeg, tete uvijek napomenu da se donesu skafanderi i sl. jer će biti dulje vani.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj nikad ništa nije nosio - ni štrample ni duge gaće. Tako da razmislite i o toj opciji. Nije nužno nositi nešto ispod hlača

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    Na kraju sam zaključila da bolje da joj je zima vani pol sata, nego da se cijeli dan kuha u sobi.
    Ovo je bila moja misao vodilja.

Ako je mega hladno, obuče skijaške hlače kada se igra vani (na snijegu) i to je to. A kad je bio manji oblačili bismo mu skijaške hlače preko trenerke, tako da kad god je unutra se ne kuha, a kad je vani mu je ok.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 14.11.2011. at 11:15

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lično-mrzim štrample, tajice, duge gaće, bilo šta što se mora nositi tik uz nogu, i to dosta dugo tokom dana. Pogotovo su mi bezveze muški u tome. Ali od kada imam sina, on nosi duge gaće baš kada zahladni dobro(kao npr. jutro -5) a on ide ujutro u školu u 7 sati. Uvijek preferiram duge gaće, nađem svijetlo sive ili svijelto plave, jer su zaista super kvaliteta, pamučne, tople i odlično se održavaju. I nisu tako tik uz nogu, pa ne izgleda onako jadan i mršav kao u tajcama

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj ujutro oblaci duge gace, koje skida u vrticu. ako idu van obuce ako mu sestra dotrci i pita ga BC jesi obukao duge gace
    a to obicno napravi tako da kaze i njegovim tetama ja sam obukla tajce a BC nije duge gace

sto je obicno svima simpaticno i zabavno sem njemu. nisam joj ja dala zadatak, sama si dala

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uf, znači skuhati će se danas

jer oni znaju biti vani i po sat vremena, imaju veliko igralište sa ljuljačkama, tobogan, pješčanik, voze autiće po "cesti" a unutra hajcaju grijanje, evo u petak je teta bila u kratkim rukavima
    nezgodno mi je to što je on najmlađi u grupi, ima 3 godine, tamo ima djece i od 4,5 i jako se forsira samostalnost, znači sam se oblači, svlači, masu puta dođem po njega a trenirka mu je naopačke, znači džepovi sprijeda, ili papuče naopačke, koliko sam primijetila nema pomaganja osim kada se oblače jakne jer ne znaju zakopčati cifršlus, tako da me muči kako će ove štrample proći danas recimo kada će ići na wc...

uf, nema mi druge nego u dućan po duge gače

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ma moji oboje idu u vrtic, ali odlucila sam da me nije briga, da cu im oboje kupiti neke tanje duge gace... pogotovo jer su im neke trenirke tanke, i bez obzira sto oni tamo kao griju pod, bolje da ima malo vise robe... a najgore sto moze bit je da mi teta kaze da im je vruce i da vise ne stavljam to... pa eto, vidjet cu....

sad mi je najgore sto moram cekat par dana prije nego sto mogu u City Centar One u Split po to hvaljene duge gace iz H&M-a

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ima i Leptirić duge gaće, Romeo&Julija isto tako.
    Kod nas obično ima u lokalnom dućanu s tekstilom i ok su.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Moj nosi ili štrample ili duge gaće, ima 3 godine. U vrtiću traži tetu da mu pomogne oko oblačenja ako zapne na wc-u. Danas su bili vani oko 10, a temperatura je bila nula stupnjeva. Mislim da bi se samo u trenirci smrznuo. Prošli tjedan mu ih nisam oblačila i svaki put kad bi se vratili iz šetnje su mu nogice bile led ledeni tako da od danas nema šanse da ga pustim van bez njih.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel vi nosite štrample ispod hlača na ovim temperaturama? Ja ne, zato ni ne mogu zamisliti da djetetu obučem. No mogu shvatiti da ako ste vi navikle nositi da vam je nezamislivo da dijete nema. I meni noge budu ledene na dodir, al to ne znači da sam se smrznula - bitno mi je da mi je toplo na stopala i gore da imam dobru jaknu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vi nosite štrample ispod hlača na ovim temperaturama? Ja ne, zato ni ne mogu zamisliti da djetetu obučem. No mogu shvatiti da ako ste vi navikle nositi da vam je nezamislivo da dijete nema. I meni noge budu ledene na dodir, al to ne znači da sam se smrznula - bitno mi je da mi je toplo na stopala i gore da imam dobru jaknu.
    Ovako i ja.
    Noge mi budu ledene skroz (osobito na dijelovima sa salom) ali su mi stopala topla i nije mi hladno.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vi nosite štrample ispod hlača na ovim temperaturama?
    Ja ispod hlača imam štrample isto bez nogavica, na stopalima deblje čarape, pa onda čizme gore. Meni je stalno zima!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    inače moja klinka kad dojde u vrtić skine gornje hlače , pa ostane samo u tim tanjim. tak da se ne može preznojit.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ima i Leptirić duge gaće, Romeo&Julija isto tako.
    Kod nas obično ima u lokalnom dućanu s tekstilom i ok su.
    jel?? puuuno ti hvala na taj info.. bas cu pogledat!!

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja svom malom (2,3g) na njegove čarapice navučem svoje stare dokoljenke kojima sam odrezala stopalo. Čuvala sam ih da napravim igračke za na ruku, ali ovako su super poslužile kao kvazi štucne. A curki (5g) dođu super kao štucne za ritmiku.
    Posljednje uređivanje od Dragonfly : 15.11.2011. at 09:59

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ispod hlača imam štrample isto bez nogavica, na stopalima deblje čarape, pa onda čizme gore. Meni je stalno zima!
    Pa ok, ja to mogu shvatiti kad je netko stalno vani. Ali gledajući temperature u vrtićima i školama, ja ne mogu zamisliti da bi itko od odraslih izabrao imati štrample ispod hlača cijeli dan u tim uvjetima

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slažem se da je u vrtiću toplo, ali evo dođem jučer po njega, oni oko 3 idu van, ja sam došla u 4 i on se valjao po zemlji, imaju jedno brdašce po kojem se mogu penjati, klečao je, pa malo sjedio, pa zakopavao lišće i sigurna sam da nije imao štrample da bi mu bilo hladno, pogotovo ako bi sjedio.

Jutros je bilo -4, a oni su oko 10 bili vani do cca 11:30, samo u trenirci nisam sigurna da bi mu bilo toplo.
    Probati ću uloviti neku mamu pa priupitati kako oni to rješavaju, mi smo još novi u vrtiću i to me zaista muči.
    Znam da ne mogu s jednom odjevnom kombinacijom pokriti i sobu i igralište, a opet ne bih htjela da mu je hladno i obrnuto.

Znam da će biti lakše kada naraste, ali ovako je baš zeznuto.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa obucite decu dvoslojno,odmah rješeno i van i nutra

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ali onda se dijete mora samo presvlačiti kad se ide van i vraća unutra; ja ne znam kako to stignu ??
    Moja curica to nije nikako htjela, i rekla je da se nitko u njenom vrtiću ne presvlači pa da neće niti ona.
    Sad u školi mi to zimsko oblačenje nije tako veliki problem (osim cipela) jer do škole i natrag ima desetak minuta pa nije problem niti ako joj je malo hladno, ali u vrtiću je to izlaženje van bilo problematično. Opet, štrample su mi užas, pa smo joj kupili termo traperice i to je nosila po zimi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je nosio ili traperice ili samtene hlače i bilo je ok

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne mog dvoslojno jer se ne zna sam presvući, a tete to ne rade.

Kada idu recimo spavati, onda skidaju samo doljni dio trenirke, nemaju pidžame i natrag oblače trenirku kada idu van.

Čula sam da ima nekih zaštitnih hlača za van, navodno u hm-u za kupiti, razmišljam o njima kada dođe jako hladno, pa da mu se to samo navuče preko trenirke zajedno sa jaknom.

Zna li netko što o tome?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zašto ne nositi samtene hlače i svi problemi riješeni?

To što ti spominješ su hlače za kišu rekla bih, onako gumene jel? Ne znam.. ok je to opcija ak je mokro vani. Ja se ne mogu ufurati u ove vaše priče, pa nije vani -20 trenutno. Šta bi da živimo u hladnijim djelovima zemljine kugle?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne znam, meni je danas bilo jako hladno u trapericama, a djeca u vrtiću nisu vani 15-ak minuta, nego puno duže.
    Prema tome, na ovakvoj temperaturi u trapericama i samtericama im je sigurno hladno.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se vodim time da im je tako kako ih naviknemo da im je. Kod nas roditelji zaista imaju naviku ubundavati djecu neviđeno, ono jedva da im se oči vide od šalova, kapa rukavica, štrampli i ostalog. Nacije koje žive sjevernije od nas imaju hladnije uvjete i manje se oblače od nas i isto su živi/zdravi ko i imi. Dakle sve je stvar navike. Ja kužim da mama koja je tako utopljavana i kojoj je sada hladno na sve, isto to radi svojoj djeci jer ide po feelingu "ako je meni onda je i njemu".. ali niti smo mi svi isti (recimo mom djetetu je uvijek toplije nego meni), niti je to realna situacija jer je to stvar navike (inače bi svi englezi umrli od hladnoće kako se oblače) niti je nužno biti utopljavan zbog zdravlja.

No pustit ću vas da nastavite dalje o štramplama i inom, neću vas više maltretirati svojim razmišljanjima

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam, meni je danas bilo jako hladno u trapericama, a djeca u vrtiću nisu vani 15-ak minuta, nego puno duže.
    Prema tome, na ovakvoj temperaturi u trapericama i samtericama im je sigurno hladno.
    Naši su vani 20-tak minuta (tako mi je barem teta rekla).
    A i nije baš isto imali na sebi traperice ili samterice.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne radi se uopće o zdravlju, neće djete biti bolesno ako mu je hladno, nego će mu biti neugodno, loše će se osjećati.

Ja sam btw. mama koja je definitivno utopljavana jer je mojoj mami stalno hladno, pa se baš čuvam pretjeranog utopljavanja djeteta, a niti ja sama se ne utopljavam - npr. ja nikad ne nosim nikakve štrample/najlonke ispod hlača, niti po najvećoj zimi; no moje dijete je očito zimogrižljivost povuklo na baku - tako da je mom djetetu uvijek hladnije nego meni.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •