-
Vanjski dio klime - jeste li zastitili?
MM misli da bi bilo pametno nekako zastiti vanjski dio klime posto smo na Jadranu i zimi dere bura samo tako (a vanjski dio klime je na burnoj strani). On misli staviti neki aluminij ili slicno par centimetera od vanjskog dijela da bura ne tuce direktno na klimu.. ja sam mu rekla da ce to ometat rad klime... jeli itko ima iskustvo s ovim??? Ne mogu bas nac nista na internet vezano za ovo, a nikako da dobijem majstora na telefon da ga pitam.
-
nasa je na buri, na jadranu, nezasticena
nisam primijetila nikakve probleme, doduse, ne znam ni kako bi radila da je zasticena, mozda bolje
-
Mislim da se trud ne isplati jer će ju zub vremena nagristi prije nego bura.
-
Ona je vec nezasticena 3 godine i radi skroz OK.. zimi radi skoro 24 sata na dan jer nam je to glavni izvor grijanja. jedino malo zapne kad je blizu 0 i kad je vlazno (sto sam citala da je to najgora kombinacija za klimu)...
MM misli stavit tu zastitu jer sad radi na fasadu pa je skela vec postavljena, a materijal za tu zastitu bi bila jeftina... mene jedino muci to sto mislim da ce ometat rad klime, jer se onaj motor vrti i vuce zrak unutra, a ako se stavi zastita onda hoce li vuc kako treba? valjda ima neka pravila koliko centimetara mora biti udaljno od klime ta zastita.... sta ja znam....
Uglavnom, MM misli da ce 'bolje' grijat ako je zasticena.
-
Neće. Eventualno bi bila zaštićena od sunca pa bi bolje hladila. Grije tako što uzima toplinu iz vanjskog zraka, a maska tu baš ništa ne pomaže. Eventualmno ćeš imati veću vjerojatnost za naseljavanje osa, ptica i slično.
-
mi isto na jadranu, isto klima podložna buri, al nikada nismo do sada imali problema u ovih puuuno godina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma