Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: djeca i kontaktne lece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ima iskustvo iz bliske rodbine. Moj ih je brat počeo nositi sa 7 godina i iako je bilo problema oko pranja zubiju( ja starija 11 godina) i svakočega drugo oko leća nikada. Baš nikad...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila sam danas na pregledu, doktorica je stvarno ljubazna, dosta objasnjava, neugodu i strah mi je smanjila na minimum
    sljedeci tjedan dobivam lece, prema njenoj preporuci polutvrde, a ne mekane
    samo ako ne nikako ne naviknem na ove, tada mi preporucuje mekane

i cudi se ranijim savjetima da ne nosim lece
    vec sa probnima, onima koje sam nosila u ambulanti i koje nisu bas moja dioptrija, vidjela sam veliku prednost bas za ovo slabovidno oko, lijevi svijet mi se otvorio
    ali da ih je ugodno nositi, nije
    evo sinusi mi vec proradili, a samo sam ih pola sata imala na ocima
    (kod mene je to nekim cudom povezano )

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ivarica koliko imaš vida na lijevom s korekcijom, jel znaš? 1.0 je maksimum, to je prosječno gledano 100% vida. Jel ti se pogoršavala dioptrija? Koliko si platila pregled, a koliko leće?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Ivarica koliko imaš vida na lijevom s korekcijom, jel znaš? 1.0 je maksimum, to je prosječno gledano 100% vida. Jel ti se pogoršavala dioptrija? Koliko si platila pregled, a koliko leće?
    pregled za lece kostao je 430 kuna, a polutvrde lece s tekucinama 1005 kuna

sto se tice dioptrije, ne znam jel se pogorsala (nisam dobila napismeno nista), ali je rekla da mi dioptriju naocala ne bi mijenjala.
    kako sam ja jako nezadovoljna time koliko vidim uz pomoc naocala, onda mi se stvarno ni ne isplati vise ih nositi

eh, sad, lece sam jucer donijela doma, tamo sam ih imala na adaptaciji i od danas sam trebala nastaviti
    ali, nije mi bio dan za to (neka plakanja) i sad ne znam jel se isplati veceras uopce s tim kretati kad su mi oci vec jako nadrazene ili da odgodim za sutra?

iako sam se mislila jucer - sto je meni ovo trebalo, u neku ruku mi je drago, jer cu sigurno bolje znati kako ce biti djetetumi kad ih krene nositi i kako mu pomoci

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam danas na pregledu, doktorica je stvarno ljubazna, dosta objasnjava, neugodu i strah mi je smanjila na minimum
    sljedeci tjedan dobivam lece, prema njenoj preporuci polutvrde, a ne mekane
    samo ako ne nikako ne naviknem na ove, tada mi preporucuje mekane

i cudi se ranijim savjetima da ne nosim lece
    vec sa probnima, onima koje sam nosila u ambulanti i koje nisu bas moja dioptrija, vidjela sam veliku prednost bas za ovo slabovidno oko, lijevi svijet mi se otvorio
    ali da ih je ugodno nositi, nije
    evo sinusi mi vec proradili, a samo sam ih pola sata imala na ocima
    (kod mene je to nekim cudom povezano )
    super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •