Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: djeca i kontaktne lece

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema doktorica veću zaradu. Proizvodnja je skuplja i češće ih mijenjaš. Ali, kad je oko u pitanju, cijena nije najbitnija stvar.
    imam iskustvo od 35 godina nosenja naocala i svega par godina nosenja leca, jos prije 25 godina, ali u zadnjih desetak godina pregledavala sam vid nazalost samo u radnjama s naocalama. redovito sam od njih dobivala odgovore da lece nisu za mene i tek u zadnje vrijeme pocinjem sumnjati u te savjete. kod ove lijecnice koju preporucujete posla bi ja, ali ne bi htjela doci negdje pa da mi i ona preporuci lece samo zato jer ih usput i prodaje.
    ne radi se o cijeni i tome koliko sam spremna ulagati u oci

sto se tice cijena koje ulazemo u naocale za sinami, naocale su u nasem slucaju skuplji izbor od leca, jer stakla su skupa a na svakom pregledu dioptrija raste. evo i danas sam platila skoro 2000 kuna naocale koje ce nositi najvise godinu dana. jednako ko one koje sam kupila u travnju, a nosio ih ni 5 mjeseci.

lijecnica je preporucila jos godinu dana ne prelaziti na lece, i slazem se s njom, ista briga ko moja - higijena. drukcije je to s vama/nama curama, ja vidim da on na to jos nije spreman. a godinu dana koje mu je dala, a da onda "sto posto, sasvim sigurno..." krece na lece, cini mi se da mu je dovoljno blizu.
    Posljednje uređivanje od ivarica : 14.11.2011. at 20:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •