Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: crtanje golih tijela

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno crtanje golih tijela

je li normalno da dijete od 5-6 godina ponekad crta gole ljude, pogotovo žensko tijelo? crta ga neproporcionalno i nerealno jer očito ne zna kako bi trebalo izgledati osim dojki. mene je par puta vidio golu pri izlasku iz tuša kad ga je zanimalo što mi je "to" , tražio da mu pokažem da vidi kako izgleda, ali sam mu objasnila da se intimni dijelovi ne pokazuju i kratko mu rekla da je ženski spolni organ poput crte.
    njega je to zadovoljilo i sad ponekad crta. kako da se postavim?
    njemu je sve to zapravo smiješno.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja mislim da crta, baš jer ne zna. da tu i tamo vidi golu osobu i ne skrivate se, nebi bilo zanimljivo.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja se pred svojim curkama M6.5godina i E1.5godinu stalno skidam/oblacim ...ni jedna ni druga ne trza sto stojim gola pored njih...a dok mm nikada nije gol ,ponekad ode na tuskanje a zaboravi bokse i pokusava se obuc u sobi cure odmah lete da ga vide... pa on opet pobjegne u kupanu...

hocu rec ko i krumpi da cesce vidi nebi bilo zanimljivo,ovako se rijetko vidi i odmah je extra zanimljivo...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ne skrivamo se, ali ne "paradiramo" goli po stanu. vidio je i mene i mm, ali mm mu baš i nije zanimljiv koliko ja. to mi je jasno, suprotnog smo spola, ali me zanima jesu li i vaša djeca imala fazu crtanja golog tijela.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod mene je M jedan period od par dana crtala cike no ne i pisu...brzo joj je dojadilo .... sada zna tu i tamo nacrtati samo cike (kada ih stalno gleda jer malenu jos dojim) nacrta kao kruzić pa jos manji pa se trga od smijeha...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Crta sise svima. Svim političarima iz novina, likovima iz knjiga i časopisa. Sve njene čiča Gliše imaju sise jer su mame i doje svoju decu. Iako nas često vidi gole, nas dve se kupamo ponekad zajedno. Opsednuta je sisama
    Ne zabrinjava me uopšte, ona to ne doživljava kao nešto intimno i privatno jer je njoj sisa isključivo hrana za bebu/dete.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mojim dečkima to nikad nije palo na pamet... ali kad se sjetim sebe, oslobodibog... Imala sam faze fascinacija golim tijelima, pa faze fascinacije raznim nakaradama (kombinacije raznih životinja, pa ljudi i životinja...ni ne znam odakle mi to), pa cuckima i mačkima (zajedno s kakicom, pa prilično morbidne scene pogaženih i krepanih i tak svakakve grozote, younameit).

Moj brat i bratić također su crtali gluposti, ali meni je išlo baš dobro i sjećam se da sam uživala u tome. Crtanje kao takvo bilo je bitno, a ne toliko motiv. Najraniji crteži su iz predškolskog vremena. Možda se ne bih ni sjećala, ali moji su spremili te moje rane crteže. Sva sreća da im nije palo na pamet pokazati to kakvom psihologu u ono vrijeme prije pola stoljeća. Ipak, sigurno ih je kopkalo jer inače ne bi to spremili.

Volim crtati otkad znam za sebe i ne znam da je to ikada imalo bilo kakve veze s ičim osim crtanjem. A crtala sam oduvijek sve i svašta, pa i gola tijela (onak kao u stripu) naročito lijepa estetski oblikovana ženska tijela u raznim sanjivim pozama. Tak crtam i dan danas na svim mogućim papirićima i po mousepad-u na poslu. Najbolji mi je bio kolega kad me ukorio jer sam tako išarala njegov stol s nekoliko minijaturnih aktova - rekao je "Pa kaj ti je, pomislit će šef da to ja crtam..." A ja nisam bila preveć ni svjesna da sam nekaj nacrtala niti bih to primijetila da mi nije pokazao prstom.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Za sada nismo počašćeni ni jednim aktom od naše L

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan je bio u fazi crtanja "atributa" svim muskim likovima, pa je tako i na skolskom crtezu pocastio crtez tate prigodnim "atributom"...

najmladjoj je jedno od prvih stvari koje je "smisleno" nacrtala bio stap s krugom za glavu i jos dva za mamine "atribute"...

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mojim dečkima to nikad nije palo na pamet... ali kad se sjetim sebe, oslobodibog... Imala sam faze fascinacija golim tijelima, pa faze fascinacije raznim nakaradama (kombinacije raznih životinja, pa ljudi i životinja...ni ne znam odakle mi to), pa cuckima i mačkima (zajedno s kakicom, pa prilično morbidne scene pogaženih i krepanih i tak svakakve grozote, younameit).

Moj brat i bratić također su crtali gluposti, ali meni je išlo baš dobro i sjećam se da sam uživala u tome. Crtanje kao takvo bilo je bitno, a ne toliko motiv. Najraniji crteži su iz predškolskog vremena. Možda se ne bih ni sjećala, ali moji su spremili te moje rane crteže. Sva sreća da im nije palo na pamet pokazati to kakvom psihologu u ono vrijeme prije pola stoljeća. Ipak, sigurno ih je kopkalo jer inače ne bi to spremili.

Volim crtati otkad znam za sebe i ne znam da je to ikada imalo bilo kakve veze s ičim osim crtanjem. A crtala sam oduvijek sve i svašta, pa i gola tijela (onak kao u stripu) naročito lijepa estetski oblikovana ženska tijela u raznim sanjivim pozama. Tak crtam i dan danas na svim mogućim papirićima i po mousepad-u na poslu. Najbolji mi je bio kolega kad me ukorio jer sam tako išarala njegov stol s nekoliko minijaturnih aktova - rekao je "Pa kaj ti je, pomislit će šef da to ja crtam..." A ja nisam bila preveć ni svjesna da sam nekaj nacrtala niti bih to primijetila da mi nije pokazao prstom.
    Ahahaha! Ovako sam i ja! Tocno se sjecam jedne faze di sam bila opsjednuta guzicama iz koje izlazi kakica ko zna koja bi mi bila dijagnoza da su me vodili psihologu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •