dorotea24 - ako sam dobro shvatila: ovu priču oko pkk vs. bolnički porod...je ponovo potaknula emisija 8. kat i ova tema na kojoj pišem.....
moram naglasiti ponovo kako mi je emisija bila predivna zbog predivnih iskustava koje sam čula, i emocije koje ja vežem uz tu temu i tu emisiju su samo pozitivne. NIKAKVE AGRESIJE ja osobno tu nisam doživjela. a ti ako hoćes možeš pojasniti svoju zadnju rečenicu:
vjerovatno se smatra kako je potrebno ići ovako agresivno i da će se na taj način ostvariti brži i bolji rezultati.

- tko smatra?
-kako / što agresivno? koji bolji rezultati?
- jedna emisijica čini agresiju prema kome, čemu?
u emisiji smo čuli vrlo intimne i osobne priče, i ja ih razumijem, u toj intimi nije (po mom mišljenju) bilo nikakvog demoniziranja. a ako je bilo idealiziranja - to su osobne priče i ti ljudi imaju pravo na to.
- koliko agresije ima u dječjim crtanim filmovima i u tv programu općenito, ja bih osobno mijenjala 10 ovakvih emisija za jedan akcijski film s ubijanjem ili domaću seriju s prostačenjem.

dajte se sjetite da su sve priče iz emisije tek u par sekundi dotakle osobno iskustvo bolničkog poroda i svi su tvrdili da im nije bilo traumatično, tek "otklon od idealnog ili očekivanog"..koje demoniziranje, koje pljuvanje po liječnikoj struci???? tu nije bilo riječi o tome!