Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: kafić u centru zagreba u koji se može s bebom

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno kafić u centru zagreba u koji se može s bebom

cure ako znate nekakav takav kafić, molim preporuke........nalazim se s frendicama obično oko cvjetnog, a sad kad je zahladilo moramo se smjestit negdje unutra, frendice imaju bebu a ja trudna....tražimo kafić u kojem se ne puši a zgodno je za uć s kolicima, i da je ambijent neki sladak.........pa ako netko zna, molim da nam preporuči

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Gradska kavana na Trgu?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako vam Kvatrić nije predaleko od centra: meni je zgodna kavana Plaza u Kvaternik centru tj. Kvaternik Plazi - za nepušače je, ima puno mjesta za proći s kolicima, fina je kava, imaju kroasane, meni se sviđa ambijent, ima časopisa ... mi idemo vikendom ali u tjednu je vjerojatno još bolje kad nema puno ljudi.
    Posljednje uređivanje od Charlie : 14.11.2011. at 11:32

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kraš - Choco bar u Ilici

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivica i marica u tkalčićevoj
    ima i onaj mali kafić za nepušače kod britanca
    kafić u knjižari profil

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

torte i to u kaptol centru. (imaju i neku kutiju s igrackama)

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

uuuuuuu puno ideja, hvala :D

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pogledaj www.tantan-kutak.com To je baš kafić prvenstveno za roditelje s djecom, jedan dio je samo igraonica (besplatna)

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a jel zna netko šta je s onim u dalmatinskoj, nekad je tamo postojao kafić sa parkićem.........doduše prikladniji za toplo vrijeme, a za takvo toplije vrijeme postoji i dvorište u maksimirskoj sa biciklićima, ljuljama, malim vrtom........

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sad mene zanima koji je to kafic u maksimirskoj koji spominjes? Mi kad je vrijeme lijepo idemo na kavu u Maksimir u onaj kafic na pocetku perivoja, djecica se igraju sa sljunkom ili trckaraju...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj koalica prvotno napisa Vidi poruku
    a jel zna netko šta je s onim u dalmatinskoj, nekad je tamo postojao kafić sa parkićem.........doduše prikladniji za toplo vrijeme, a za takvo toplije vrijeme postoji i dvorište u maksimirskoj sa biciklićima, ljuljama, malim vrtom........
    Dalmatinska je samo za lijepo vrijeme, kafić ko kafić je katastrofa i ne znam zašto ga makar malo ne kultiviraju . I mene zanima koji je to kafic u Maksimirskoj. Mi u tan tan odnosno caffe Capo na pantovčak idemo relativno često ali mi se čini da dosta mama ne zna za ovaj kafić iako je valjda jedini tog tipa u čitavom zagrebu.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kafić se zove dvorište, zapravo unutra i nije nešto (čak se ja mislim i puši) ali kad je lijepo vrfijeme, proljeće i ljeto, onda ima unutra dvorište sa par ljulji i biciklićima koji stoje djeci na raspolaganje........nije neko ludilo od prostora, ali je zgodno za popit kavicu a da se djeca istovremeno imaju s čim zabaviti. U Mkasimirskoj kad se krene od Kvatrića na lijevoj strani, iza prve ulice koliko ja znam jedan jedini kafić, a u samo dvorište se ulazi baš kroz haustor.......

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da ako se puši to mi ne dolazi u obzir! Ovdje na Pantovčaku ima i dio za pušače, to je zapravo zatvorena terasa, a unutra se ne puši i u dijelu igraonice naravno niti pod razno. Veliki plus osim samog prostora je i što se parkiraš odmah ispred na rinzol a minus je što se moraš spustit nekih 20-ak stepenica no konobarica i konobar su jaako jako ljubazni i nisam nikad sama nosila kolica. Tu se vidi kako to sve otprilike izgleda http://tantan-kutak.com/galerija.html
    Ako je neka od vas za ja bih vrlo rado da skupa popijemo kavicu

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislite li da ovakvih mjesta za roditelje i djecu nedostaje? Slasticarnica/kafic sa popratnim sadrzajem za djecu?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Da... stalno s prijateljicama koje imaju djecu komentiram kako fali neki kafic gdje se ne pusi i gdje bi mogle biti s djecom, dojiti ih, presvlaciti... pogotovo u zimskim mjesecima gdje smo osudeni na zatvoreni prostor

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Playground Tkalciceva

Mislim da fali takvih mjesta. Ako mislis otvoriti tako nesto, samo naprijed. Po meni bolje u nekom kvartu. Gdje ima puno djece, gdje se ljudi poznaju. Pa onda mozes organizirati radionice i programe za djecu i odrasle.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kopka me to jaaako. Ne zivim u Zagrebu ali mozda bi tako nestislo u obliznjem manjem gradu.... treba smisliti plan i program. Iako...ni Zagreb mi nije daleko...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    Playground Tkalciceva

Mislim da fali takvih mjesta. Ako mislis otvoriti tako nesto, samo naprijed. Po meni bolje u nekom kvartu. Gdje ima puno djece, gdje se ljudi poznaju. Pa onda mozes organizirati radionice i programe za djecu i odrasle.
    Ovakav je nas kvart. Puno djece i druzenja. Imamo i 2 igraonice s radionicama i raznoraznim programima.

centar je koma s ponudom za mame s malom.djecom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •