-
dojenje i spoting
ne znam da li sam na pravom mjestu, ako nisam molim da se moja tema prebaci; dojim 16 mjeseci i menstruacija mi traje obično 4-5 dana, pa stane, pa nakon 2 dana ponovno počne nekakav iscjedak, prvo svijetli pa smećkasti i traje sve skupa 10-11 dana, da li ste se susreli s takvim problemom ili je to normalno jer dojim?!
-
Najbolje bi bilo da se konzultiraš s ginekologom, da ne nagađamo ovdje.
-
Ginekološki je sve uredu, čisto pitam da li je netko imao takva iskustva dok je dojio.
-
Ja sam imala slično iskustvo, dobila sam menstruaciju nakon 14-15 mjeseci dojenja, neredoviti i nepredvidivi ciklusi.
Kad je bembo imao 21 mjesec menstruacija je počela i završila normalno, da bi nakon jednog dana krvarenje ponovno počelo, i to sve jače. Naravno da sam otišla kod ginićke (doduše tek 20. dan), po njenim riječima hormoni su se malo "potukli" pa tijelo ne zna šta bi - dojilo il' rađalo 
Dobila sam terapiju, ali je ujedno to bio i kraj dojenja.
Svakako ajde ginekologu.
-
evo ja imam takvo iskustvo
menstruaciju dobila 8 tjedana nakon poroda (uz isključivo dojenje), imam redovne ovulacije i cikluse, ali od prije pola godine i spotinge
spoting nekad krene par dana po menstruaciji, nekad oko ovulacije
ginekološki sve ok, bila na uzv kod dva različita ginekologa (svoje ginićke i 2 mjeseca kasnije na sistematskom)
oboje kažu vjerojatno zbog dojenja, hormoni su malo zbunjeni
al svakako odi na pregled, ja ne bih bila mirna da nisam otišla, iako sam pretpostavila da je to to...
-
Hvala cure! Ma bila sam na pregledu, uzv ok, color dopler ok, papa ok, sve ok. Mogla bi otići još jednom, a bila sam od poroda sigurno 5-6 puta. Menstruaciju sam dobila 3 mjeseca nakon poroda uz isključivo dojenje, traje mi 4-5 dana, pa stane 2 dana, pa krene 7-8 dan i traje još 2-3 dana, s tim da ta dva dana kao da se čiste ostatci, jer je iscjedak skroz smeđi. tako da to sve skupa traje 10-11 dana. A otići ću ponovno, a i vrijeme je da prestanem dojiti, pa se možda sve izregulira, iako ne znam kako prestati, bit će to teška borba
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma