Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
po ovoj zadnjoj knjizi, baletnim papučicama je, ako se ne varam, snimljen film? mislim da je to to- jednu od djevojčica glumi heromiona granger :D tj. emma watson.
"Baletne papucice" su mojoj jedna od drazih knjiga (takodjer i film :D), a dobra je i "The Circus is Coming", E. ju ima na popisu prijedloga za slobodnu lektiru ove godine.

E. trenutno zavrsva Susie Morgernstern, "Prima media!" - prvo sam ju procitala ja da vidim da li je primjerena, no bas je za njen uzrast, 10-11 godina i prijelazak u vise razrede.

Za ljetnu lektiru nakon toga cita Judith Kerr, "Kada je Hitler ukrao ruzicastog zeca", C. Dickens, "Oliver Twist" i E.B. White, "Charlotteina mreza". Ima ih jos na popisu, ali to je podigla za pocetak.

Nakon toga si je podigla prvu knjigu iz Pattersonove serije Middle School, "Middle School: The Worst Years of My Life".
Ova knjiga od S. Morgernstern na temu 'visih razreda' joj se dosta dopala, pa mislim da se s podizanjem Pattersonove knjige posluzila poveznicom, no nisam sigurna da li ce joj se svidjeti... Vidjet cemo, javit cu dojmove.