Pokazuje rezultate 1 do 50 od 890

Tema: Što čitaju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da i vaši ponavljaju knjige. mene je u jednom trenutku živcirao taj heri poter, stavrno non stop, od kad ga je prvi put čitao s 5 godina, ali sam zaključila da on valjda prerađuje radnju, ili ju razumije na nekom novom levelu... u svakom slučaju te mu knjige imaju neki utješni moment i uvijek ih bar malo čita jer su mu poznate i jako ga umiruju.
    Sjecam se da sam kao mala znala opsesivno vise puta citati jedne te iste knjige (Oliver Twist npr.), a i danas ima par knjiga koja svako malo uzmem i ponovo procitam.

To na mene ima upravo ovaj efekt koji si opisala, smiruju me, odvode u neki drugi svijet i uvijek otkrijem neke nove detalje i spoznaje koje dotada nisam primjecivala.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Sjecam se da sam kao mala znala opsesivno vise puta citati jedne te iste knjige (Oliver Twist npr.), a i danas ima par knjiga koja svako malo uzmem i ponovo procitam.

To na mene ima upravo ovaj efekt koji si opisala, smiruju me, odvode u neki drugi svijet i uvijek otkrijem neke nove detalje i spoznaje koje dotada nisam primjecivala.
    ovako sam i ja
    pročitala xy puta knjige W. Saroyana Mama, volim te i Tata, ti si lud
    i sad znam cijele odlomke napamet

baš to, djelovalo je umirujuće, poznato

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku

X-ak - i za E, i za sebe.
    I moja reprizira Harryja pocesto. I Roalda Dahla.

Za skolsku DVD-lektiru je pogledala filmove:
    - "Zlatni kompas" - inace, knjiga je trilogija, postoji i izdanje sa sve tri knjige zajedno i moja si je to stavila na wish-listu: Philip Pullman, "His Dark Materials", dijelovi trilogije su "Northern Lights" (negdje prevedeno kao "Zlatni kompas"), "The Subtle Knife" i "The Amber Spyglass".

- "Eragon" - inace, to je prvi dio sage "Inheritance Cycle" od Christophera Paolinija, saga se sastoji od knjiga "Eragon", "Eldest", "Brisingr" i "Inheritance". I to je zavrsilo na knjiskoj wish-listi.

Obje sage mi se cine kao zgodno ljetno stivo, preko dugih praznika.

I procitala je Alexandre Dumas, "Zeljezna maska" (verzija iz knjige Vikont od Bregalonne", talijansko izdanje).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •