Pokazuje rezultate 1 do 50 od 890

Tema: Što čitaju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    a kako im "ne date" da nesto citaju?
    najave sto bi, pa vi proucite o cemu se radi?
    i koji su vam kriteriji?

moja ima svoju iskaznicu za knjiznicu, sama si posudjuje
    voli podijeliti dojmove samnom u toku i nakon sto zavrsi citanje
    prepricava mi, komentira sto joj se svidja ili ne

nekad se zainteresira za neku knjigu za odrasle, pa joj ja sugeriram da ipak preskoci, jer je za odrasle
    evo primjer, procitala je Harry Pottera, jako joj se svidja i zeli citati Prijevremene izbore
    to sam joj rekla nek ne posudjuje (ja sam citala, izvrsna mi je), jer je jednostavno jos nije za nju. uvazila je preporuku (za sada )

ali da je bas navalila da hoce procitati, kako bih ju sprijecila? oduzela knjigu koju ce donijeti iz knjiznice? pa ce drugi puta citati negdje gdje ju ne vidim?
    Moj je pred neko vrijeme poželio čitati "Gospodara muha". Rekla sam mu da to još nije literatura za njega, ali ako baš hoće, neka si je sam posudi u knjižnici.
    Ali štos je u tome da je ta knjiga u knjižnici na odjelu za odrasle a on onamo ne zalazi, i nema šanse da bi si sam posudio knjigu s odjela na koji ne spada.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je pred neko vrijeme poželio čitati "Gospodara muha". Rekla sam mu da to još nije literatura za njega, ali ako baš hoće, neka si je sam posudi u knjižnici.
    Ali štos je u tome da je ta knjiga u knjižnici na odjelu za odrasle a on onamo ne zalazi, i nema šanse da bi si sam posudio knjigu s odjela na koji ne spada.
    u nasoj knjiznici su zajedno i djecji i odrasli odjel, nema posebne podjele niti "djecje" iskaznice kao u KGZ
    nema prepreka za one koji zele vise

iako, vjerujem, da uzme neku skroz neprimjerenu knjigu za svoju dob, da bi ju knjiznicarka upozorila (iako ne i odbila, nema osnove za to. uostalom uvijek moze reci da je knjiga za roditelje. eto koliko nacina da se zaobidje pravilo i otkanta kontrola, ukoliko se zeli )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •