-
web stranica
Imam dobru ideju za web stranicu.
Budući da ovdje ima ljudi svih profila, mislim da bi mi mogli pomoći sa svojim iskustvom.
Totalni sam amater. Imam ideju i što sad? Vidim da ima poduzeća koja se bave izradom web stranica, ali čini mi se da je to zadnji korak.
Mene zanima što sve trebam napraviti prije. Otvoriti obrt? Izraditi plan tj. da li je isplativno ili ne? Gdje sve to i što još sve treba?
Ne mogu vam opisati koliko bi mi svaka informacija dobro došla. Hvala unaprijed!
Ako netko želi može i na pp!
-
E pa prvo treba znati koji je cilj. koliko je u pitanju business svakako nije loše napraviti neki plan i budget. Mislim da je to temelj za bilo koji posao.
-
Anais, i ja to mislim, samo ne znam gdje bih to napravila, tj. neka stručna osoba koja barata informacijama (ciframa) da mi pomogne.
-
ja pokrivam marketing i prodaju ako ti to može štogod pomoć. a ponešto znam i budgetirati.
-
Vidjela sam dosta toga na netu, nude se i izrade poslovnih ideja, i izrade stranica... Zapravo, ne znam niti da li je to potrebno. Ne bih htjela bzvz novce rasipati. Htjela bih tu web stranicu na kojoj se ne bi ništa prodavalo, nego bih zapravo zarađivala na reklamama. Morat ću naći nekoga tko se dobro razumije u taj dio da mi objasni tu proceduru.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma