-
Moj je alergičan na gluten, mlojeko, jaja..... još od dobi kad je bio cicavac, tj. Od rođenja, u svakom slučaju ak au mu sluzaste stoloce napravi gastriča i testove, nikad nije prerano za njih
Usput možda dete ima samo alergiju ili intoleranciju, za celijakiju mora baš sam jesti gluteinsku hranu.
Kolko vremena treva da si ti glutein free ti nitko ne može reć, ali definitivno puno više od preporučenih 2-3 tjedna
-
Koji su pocetni simptomi po kojima ste posumnjali na bolest,alergiju ili intoleranciju?
-
N(8) je imala konstantne opetovane bolove oko pupka, jednom mjesečno proljev i povraćanje sa i bez temperature
tada nam je dr rekla da napravimo testove na intoleranciju
-
Nama je receno da cemo morati intoleranciju.ali vise to dokt nije spominjao.
Moj ima 3god8mj napreduje dobro.ima 17kg i 106cm.
Ali vise ne jede povrce niti voce.sam izbacio.mozda je samo senzorika u pitanju.na vocne sokove u roku 30min dobije proljev.pa smo ih izbacili.samo mu odgovaraju iz lidla jedna vrsta soka.i sokirali smo se ali mu pase cijedeni limun sa vodom i secerom.
Kao maleni je sve jeo do 3god.
Ali ovo ljeto je krenula cudna stolica.na dane sluzava i proljevasta pa kasasta.ovaj mjesec dva puta je imao proljev i povracanje po par dana.mozda je bio virus.
Ali stolica je cudna od nekih 3god.pa se informiram da znam zatraziti od dokt pretrage.
Rekao je da probamo prirodne sokove u sokovniku raditi ali mali odbija.probali ga zeznut i staviti u bocu od kupovnog ali nece.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma