-
ovčetina, što s njom?
ima netko dobar recept za ovčetinu?
ja znam samo varijantu s kaljom i nije mi baš privlačna...
-
što nitko ne sprema ovčetinu?
-
dan ranije nasoliti, izmarinirati, recimo vinska marinada, malo ružmarina, bijelog luka, korjenastog povrća i onda sutradan u tepsiju s krumpirima i povrćem (mrkve, karfiol i sl) i prekriti folijom, peći na 230, pred kraj maknit foliju i smanjit temperaturu, podlijevati i peć još neko vrijeme. uz to kupus sala ili što god. meni osobno malo prežestok okus, više volim jaretinu pod pekom mmmmmmmm to trebaš nabaviti.
-
gulaš od ovčetine i široki domaći rezanci ako ikako može i naribani neki ovčji tvrđi sir
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma