Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: poremećaj ravnoteže??

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno poremećaj ravnoteže??

nadam se pomoći jer se radi o necemu sto me pocinje zabrinjavat.maleni ce za mjesec dana imati 2 godine a problem je u tome sto ponekad,ne precesto,tetura.prohodao je sa 10.mjeseci i otpocetka je nekako brzoplet,kao da ne pazi sto radi,izgleda kao da ga noge ne slusaju...jos uvijek to pripisujem da je previse zaigran i brzoplet.sa trcanjem nema problema pa se nadam da bez potrebe brinem...dajte molim vas ako imate slicno iskustvo ili znate nesto o ovome,napisite!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da li dijete dobro vidi?

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

vidi da!

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moja mala ima 18mj i dosta često pada pa sam ja pitala ped. zašto,a kod starije toga nije bilo,a on mi je rekao da je to uvijek tako kod djece koja rano prohodaju,prohodala je s 9 mj...kaze da su previše sigurni u sebe i često se preračunaju u svojim sposobnostima...buse dosta izraženo do jedno godine dok nepočnu malo razmišljat...sad neznam jel to slično kod tvog malog,al nemoj se puno zabrinjavat pa još je mali,a oni ionako samo zvjerkaju okolo uopče negledaju di hodaju...

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

u pravu si,baš tako-zvjerkaju!!i ja se nadam da nije ništa,hvala ti!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mlada.majka prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mala ima 18mj i dosta često pada pa sam ja pitala ped. zašto,a kod starije toga nije bilo,a on mi je rekao da je to uvijek tako kod djece koja rano prohodaju,prohodala je s 9 mj...kaze da su previše sigurni u sebe i često se preračunaju u svojim sposobnostima...buse dosta izraženo do jedno godine dok nepočnu malo razmišljat...sad neznam jel to slično kod tvog malog,al nemoj se puno zabrinjavat pa još je mali,a oni ionako samo zvjerkaju okolo uopče negledaju di hodaju...
    Ja sam ovo sama primijetila i zaključila kod mog klinca... Ispočetka dok još ovladava nekom motoričkom vještinom (hodanje, trčanje, penjanje, whatever...) vrlo je oprezan i skoro da ne pada. Kad se uvješti počinje padanje, kao da zaboravi da se treba paziti, samo brzopleto juri... Možda je to i kod vas slučaj.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj mali je uvijek bio posebno oprezan ali i dalje pada, i to jos uvijek, s 4 godine, u stanju je pasti na ravnom. Ima toliko masnica po koljenima da ih ne mogu ni izbrojat. Onda da ni ne pricam koliko je padao s 2 godine...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •