Molim vas da mi pomognete, nisam bas sigurna, ali sam nacula da MB zeli da mi oduzme starateljstvo nad djetetom i ta me je vijest jako uznemirila. neznam sta da radim. nespavam nikako i bojim se. moje dijete ima 3 godine i pripada meni i znam da nemoze da mi oduzme dijete, ali ja imam ruznu proslost koja ce me izgleda kostati puno. nova sam na forumu i ne znam da li postoji sansa da se sazna identitet pa ne smijem otvoreno pisati o tome, a voljela bih sa nekim da podijelim svoj bol.![]()

Odgovori s citatom

) i bespredmetno je o tome razgovarati. Drugo, ostavljas dojam kao da ja nekoga tjeram da se vidi sa mnom ili na bilo sto prisiljavam i zato moram odmah da reagujem jer to nije istina. Ja nisam primoravala nikoga ni na sta, vec sam samo svoja razmisljanja podijelila. Ne mislim da ima ista loše u tome sto zelim upoznati mladu zenu koja vec dugo vremena (oko godinu dana) provodi sa mojim djetetom i moje je dijete voli. To sto sam iznjela svoj stav o tome da me zaboli kad mi dijete kaze kako je ona uvijek nasmijana i draga (pomislim kako ja nisam), to mi ne zamuti um, ne postajem zvijer, vec me onako kao covjeka satkanog od razlicitih osjecanja, nesavrsenog, nesto bocne u srce. Zbog toga niko nikada nece snositi posljedice, pa ni ta mlada zena, jer nije ona tome kriva, naprotiv cijenim to kod nje. Ali ja sam samo covjek!
, moj dobronamjeran savjet jest da se prestaneš dokazivati ( govorim iz vlastitog iskustva ), a mislim da je razlog zbog kojeg želiš piti kavu s dotičnom upravo taj: da joj ( i BM ) dokažeš da si se promijenila, da si dobra, da si brižna i odgovorna i nervira te to što je njoj potpuno svejedno.
? I na kraju se gospodična nije pojavila niti smatrala dostojnim da se porukom ispriča
? Nemam pojma što reći osim već rečenog " ne bacajmo biserje pred svinje "... Vjerujem da se osjećaš prije svega poniženom jer bih se i ja tako osjećala, kao da sam neki šuft, a dama se ne udostoji čak me obavjestiti da je spriječena ( jer me ne smatra dostojnom obavijestiti?!?!?!)