-
amniotic band/sheet iliti amnionska traka
Dakle na redovnom pregledu otkriven mi je jedan amnionski tračak.. moja dr nije htjela previse komentirat vec me uputila u kbc di sam obavila detaljniji uz.. koliko sam shvatila dr u svoj onoj panici za sad nema ostecenja i opasnosti za bebicu ali treba drzat pod nadzorom, tj kratki odgovor je bio ako se do sad nije zapetljao valjda nece ni sad, sad je bebica malo veca pa je manja sansa zapetljavanja..
istrazujuci malo o tome jer na rijecima su sturi a ja u strahu nisam stigla sve ispitat nailazim na sve i svasta.. od amputacije udova do nerazvijenosti istih i tezih i laksih deformacija... isto tako naletila sam na objasnjenja da postoji razlika izmedju amnionske trake i ''plahte'' (band ili sheet) te da je ''plahta'' potpuno neopasna za razliku od trake, a sve ih zajedno nazivaju isto tako da nisam sigurna sto je vise kod mene u pitanju jer ne znam kako ih usporediti i razlikovati..
zabrinuta sam jako i ako ima itko s takvim iskustvom molim da mi se javi.. kontrolni pregled mi je tek za dva tjedna i koliko god zelim biti smirena i vjerovati da ce sve biti ok umirem od straha..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma