Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Gubitak simptoma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Gubitak simptoma

Jel simptomi svaki dan trebaju biti istog intenziteta ili se mogu na koji dan i povući? Danas npr. ne osjećam uopće mučninu, a prošlih dana sam je osjećala. Jel to znači da s trudnoćom nešto nije uredu?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam na početku imala mučnine i općenito sam se umorno osjećala. Neke dana bi mi bilo super pa bih se ponadala da je prestalo, ali drugi dan ista priča. Sve to mi je prestalo otprilike ulaskom u drugi trimestar. Ali obrati pozornost i na druge simptome npr. bolne i teške grudi (to je normalno kroz cijelu trudnoću),iscjedak sa sukrvicom i sl. Uglavnom ako sumnjaš da nešto nije u redu, najbolje je da odeš na pregled. Ja sam prošle godine imala spontani u 16. tjednu pa sam u sada kod gin. radi svake sitnice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga moja,nemoj se sekirati,to ti je normalno.Usput,nisi rekla koliko si strudna?

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne opterecuj se glupostima, sve ti je to normalno

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Još uvijek ne znam točno koliko sam trudna jer mi je ovulacija bila nešto kasnije tako da ćemo morati gledati po UZV. Po prošlom Uzv sam odprilike 5-6 tjedana. Dakle dogodi vam se da budete malo bolje pa se onda sve vrati na staro? Učestalo mokrenje, bolne grudi te umor su i dalje tu.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni se događalo. U početku sam imala dana kad se nisam mogla pomaknuti koliko mi je bilo zlo, a bilo je dana kad sam bila "kao nova". Trudnoća je s pravom nazvana "drugo stanje". Sve ti je to normalno...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sada mi je već malo lakše,hvala vam cure......ah valjda ću se uspjeti nekako opustiti bez obzira na konačan ishod stvari jer će ljudi oko mene izluditi, a najviše MM koji ima beskrajno razumijevanja za mene, ali opet mi ga je žao što mora trpiti moje stalne strahove i napade

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Sada mi je već malo lakše,hvala vam cure......ah valjda ću se uspjeti nekako opustiti bez obzira na konačan ishod stvari jer će ljudi oko mene izluditi, a najviše MM koji ima beskrajno razumijevanja za mene, ali opet mi ga je žao što mora trpiti moje stalne strahove i napade
    Samo se ti opusti. I ja sam ti jedna paranoična trudnica, i to od 6. tjedna kad sam završila u bolnici zbog krvarenja. Sada sam u 21. tjednu, izluđujem ljude oko sebe, jer em sam jedno mjesec dana krvarila u mokraći i ništ mi nisu mogli naći, em me beba kasno počela ritati (tek prije tjedan dana), em ne riče kad ja mislim da bi trebala... Ma sve ti je to, draga moja, normalno. Sve smo mi takve. Ne brini, budi smirena i uživaj u trunoći!

Početno

dorotea 24 nebrini za mucnine meni su znale prestati i po dva tri dana i opet se pojave. A zasto ne odes kod doktora da ti utvrdi starost trudnoce po ultrazvuku i tako ces se uvjeriti da je sve ok. puno pozdrava

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bila sam na uzv u srijedu i sutra idem odnijeti nalaz od urina, a za 10 dana opet na uzv pa ćemo valjda nešto više znati. Joj puno mi je sada lakše kada znam da po par dana simptomi mogu nestati :D .
    Frogy i ja imam smećkasti iscjedak već 10 dana i doktor se zbog toga uopć nije zabrinuo što se ne bi moglo reći za mene. Dajkle tebi je to prestalo samo od sebe.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dorotea, meni su u ovoj zadnjoj trudnoći isto tjedan-dva bile grozne mučnine i povračala sam ujutro, a onda odjednom prestale i to je trajalo 2 dana. 2. dan uveče sam već bila luda od pomisli da sigurno nešto nije u redu i da mi se simptomi trudnoće nestaju i namjeravala sam ujutro otić ginekologu , ali eto "srećom" opet me uhvatilo povraćanje.
    Isto tako dok još nije vidio plod nego samo gestacijsku vreću, gin. me pitao imam li kakve simptome trudnoće, pa sam mu rekla da su mi do prije par dana dojke bile povećane, ali da su sad skroz splasnule, na što je on odgovorio ; Eto, vjerovatno ništa od ove trudnoće.
    Nastavak i ishod znaš .

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Dorotea, meni su u ovoj zadnjoj trudnoći isto tjedan-dva bile grozne mučnine i povračala sam ujutro, a onda odjednom prestale i to je trajalo 2 dana. 2. dan uveče sam već bila luda od pomisli da sigurno nešto nije u redu i da mi se simptomi trudnoće nestaju i namjeravala sam ujutro otić ginekologu , ali eto "srećom" opet me uhvatilo povraćanje.
    Isto tako dok još nije vidio plod nego samo gestacijsku vreću, gin. me pitao imam li kakve simptome trudnoće, pa sam mu rekla da su mi do prije par dana dojke bile povećane, ali da su sad skroz splasnule, na što je on odgovorio ; Eto, vjerovatno ništa od ove trudnoće.
    Nastavak i ishod znaš .
    ja sam tek saznala da sam trudna pre par dana...i bile su mi bolne grudi, ne preterano...od juce nista, znaci mozda sest dana od kako je beta pokazala trudnocu...i splasnule su...znaci, nece se dobro zavrsiti...znala sa,cim sam taj dan shvatila da bol ne osecam uopste...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni su npr. bile jako povećane i teške grudi, baš me koža svrbjela koliko se zategnula. i onda jedan dan nisu više, baš sam se uplašila. Al sljedeći dan ponovo i tako par puta. Dakle, ne moram ti ni reći koliko sam se pipkala stalno po grudima

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram vam reći da imam male grudi i u prvoj trudnoću gotovo da uopće nisam ni osjećala promjene na njima! Ginić bi me pitao za stanje s grudima, a ja bih samo odgovorila da je sve OK premda realno ništa posebno nisam osjećala!
    Sada, u drugoj trudnoći, negdje u 6., 7. tjednu grudi su mi odjednom buknule na broj veće!!! Plus toga, kako sam starije dijete dojila još do prije 4 mjeseca, na vrhovima bradavica su bijelo žućkaste grudice (što je u prvoj trudnoći došlo pod sam kraj i naprosto ne mogu vjerovati da je VEĆ riječ o kolostrumu!!!!!! Premda identično izgleda....)

pamela

Početno

draga dorothea, sve je to normalno, ja nekada imam osjećaj da nisam uopće trudna. Nikakvih simptoma nisam imala od prvog dana. Niti povraćanja niti ništa, a trudnoća je u redu potpuno. Samo ti miruj i bit će ok.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja se isto stalno pipkam po grudima jer me bole i tvrde su, a pošto imam malo veće tek sada malo ponosnije stoje nego inače
    I stalno sam na WC-u da gledam jel ima smeđeg iscjetka i krvi koje mi užasno idu na živce

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Bila sam na uzv u srijedu i sutra idem odnijeti nalaz od urina, a za 10 dana opet na uzv pa ćemo valjda nešto više znati. Joj puno mi je sada lakše kada znam da po par dana simptomi mogu nestati :D .
    Frogy i ja imam smećkasti iscjedak već 10 dana i doktor se zbog toga uopć nije zabrinuo što se ne bi moglo reći za mene. Dajkle tebi je to prestalo samo od sebe.
    Je, prestalo je. Ma najbitnije ti je što ti ginekolog kaže. Ak te pregledal i veli da je sve ok, onda ni ti ne brini. Vide oni ako nešto ne ide kako spada...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

trudna sam gledano na ovulaciju 4tj. + 2dana,a ako gledam na zadnju mengu onda mi je 5tj u petak.
    jučer sam dobila lagani krvavi iscjedak, išla na pregled i obzirom da mi se jedva vidi GV, tj. nesigurno je zbog male trudnoće, dr me poslao vaditi betu jučer i u četvrtak (jučer je bila 304)..to smečkasno krvarenje prolazi od utrića koje sam dobila, barem ga nemam jutros. međutim najviše me brine to što me dojke ne bole uopće, a do jučer su me bolile?! da je nešto plodu, bi li u tako kratkom roku prestali simptomi?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne vjerujem. Posteljica "proizvodi " hormone i simptome. U ovom trenutku ti ne ostaje ništa drugo nego čekati. Strpljen spašen. sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Niti simptomi znači da je sve ok, niti prestanak/izostanak simptoma znači da nije ok.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

znam cure, sve je moguće. htjela sam čuti vaša iskustva.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Na pocetku trudnoce imala sam jako otecene grudi ali su se simptomi na par dana povukli i kasnije vratili, i tada je sve bilo ok bez obzira na nagli, bukvalno preko noci presanak simptoma, kao kod tebe. Znam da mi je dr tada rekao da je to u pocetku sasvim normalno. Nazalost, nakon 3 sedmice izgubila sam trudnocu i mogu ti iz iskustva reci da su mi simptomi tada jenjavali dan po dan i na pregledu su se ostvarili moji strahovi da trudnoca nije ok. Znaci osjetila sam tacno 4 ili 5 dana lagano nestajanje - sve manje mucnina a grudi su svaki dan, da tako blesavo kazem, ispuhivale pomalo. Nadam se da ce biti sve ok, drzi se, znam kako je iscrpljujuce to konstantno ispitivanje i promatranje tijela.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav svima! Trudna sam 6 tj. Na zadnjem UZ od prije tri dana srculence prokucalo, ali ima veliki hematom. Ono sto me brine je to sto zadnja dva dana mučnina koja se javila prije pet dana uz povraćanje itd. je skroz nestala. Grudi su još uvijek napete (ali primam zbog hematoma progesteron ampule i utrogestan vag), ali nisu tako bolne. Ima li ko kakva slična iskustva, a da je sa trudnoćom ipak bilo sve OK?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •