Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: prek noći

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno prek noći

u zadnje vrijeme sinova učiteljica sve više prakticira stvari od danas za sutra, u zadnji čas veli kaj je sutra za likovni, ak trebaju donest nekaj kaj nema u školskoj kutiji. Da se za sutra sprinta to i to, nekad je bila darežljivija, pa je to najavila 3-4 dana unapred. Kontrolne još uvijek uredno najavi.

Kak je to kod vas?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isto.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uf, sve više je takvih... Ja još imam traume od kestena tj. "plodova jeseni" od prije skoro 10 let - bili su isto prek noći... I naravno da ih se dijete sjetilo u 8 navečer...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I nama u zadnje vrijeme sve nešto prek noći.Ajd učiteljica od trećaša najavi stvari ranije do od drugog razreda većinom preko noći

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, sve više je takvih... Ja još imam traume od kestena tj. "plodova jeseni" od prije skoro 10 let - bili su isto prek noći... I naravno da ih se dijete sjetilo u 8 navečer...
    ma nije strvar ak se dete prekasno sjeti, nek učiteljica danas stvarno veli kaj sutra treba za školu, ko da svi imaju svu opremu za printanje i idu u dućane svaki dan.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod moje male je dala zadaću, grupni rad, da se napravi do slijedeći dan. Mislim, okupiti četvoro djece to isto popodne... mission impossible. Te ova aktivnost ovakvu, ona onakvu, kod ove ne može, ovu nema tko dovesti... Za slijedeći grupni rad je već bila razumnija i dala rok od tri dana.
    Meni više smeta što mi moji klinci sve kažu u zadnji čas, ja se ne sjetim baš svaki dan provjeravati piše li što u informativci ili pitati ih, i onda mi se dogodi da mi kćer u pola 9 navečer kaže da joj treba plastelin za sutra... a Narodne novine su nam na tri minute od kuće.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije strvar ak se dete prekasno sjeti, nek učiteljica danas stvarno veli kaj sutra treba za školu, ko da svi imaju svu opremu za printanje i idu u dućane svaki dan.
    Pa je, to i mene grozi! Slažem se!
    Ovo moje s "plodovima jeseni" je bilo rečeno djeci kad su išli doma u 18,15 - a dete se sjetilo kad se doma najelo i došlo k sebi - u 8 navečer!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •