-
gljivice na penisu? imazol?
Pozdrav
Moj malisa ima 9,5mj
prije 2mj je dobio osip-dobili na recept IMAZOL KREM PASTA
mazali i proslo,ali na penisu ostala jedna crvena tockica -kao krug
Dalje mazali-sudocrem
Taj krug se na penisu do sada prosirio na nekoliko kruzica kao osip izgleda,ostala guza je ok
Dobila na recept IMAZOL-PLUS KREMA
Mazem 2 dana,medjutim stanje mu se pogorsalo cijela guza je tako upaljena i crvena da mu skoro na dva mjesta onako josmalo pa do krvi nagrizlo kozu.
Nije mi jasno ako smo prvi put mazali s krem pastom(onako ko kreda je ta krema bila gusta) a sad imamo kremu plus,sve od imazola kako onda imam kontra efekt?
Molim vas vas iskreni savjet...
-
Definitivno kontaktiraj svog pedijatra...
Da li je dijete ovih dana imalo učestale i/ili proljevaste stolice? Što je jeo zadnjih dana? Možda mu je i jedna stolica uspjela nadražiti kožu ako je jeo nešto začinjeno što mu ne odgovara!
Na kraju krajeva možda niti nisu gljivice... Moj sin je često znao imati upaljenu guzu, trajalo je nekoliko dana, uz Bepanthen i dobro sušenje guze prošlo bi...
Posljednje uređivanje od mlukacin : 17.11.2011. at 21:47
-
evo prestala sam mazati imazolom i crvenilo se povuklo,poslje svakog prematanja okupam mu guzu i osusim,namazem sudocremom.... sad se malo povuklo
-
STVAR RIJESENA
mora biti imazol krem pasta a nesmije imazol krema plus jer u sebi ima antibiotsko djelovanje i preagresivna je za male probleme.
sad mazemo sa imazol krem pastom i sve je ok.
-
nadam se da je danas već puno puno bolje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma