Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Otac u kaznionici...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

malo to ima veze s 'općom kulturom', možda više s licemjerjem. pa ćemo se svi ufurat u čitavu obiteljsku situaciju, ali nećemo pitat najlogičnije i najnormalnije pitanje jer je to 'privatna stvar'. Naravano da braveheart ima pravo neodgovoriti, ali sva druga zgražanja i skanjivanja su stvarno deplasirana.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa Vidi poruku
    pa ćemo se svi ufurat u čitavu obiteljsku situaciju, ali nećemo pitat najlogičnije i najnormalnije pitanje jer je to 'privatna stvar'.
    Hebote, najlogičnije i najnormalnije?!? Onda ja nit sam logičan nit sam normalan, jer meni takvo pitanje nije ni palo na pamet, a kamoli da idem direkt u glavu pitati to autoricu teme?

Aj nek mi netko normalan i logičan objasni kakve veze s temom i sa cijelom situacijom ima to što je otac napravio?

Možda je tukao ženu, pa ćete sad drvlje i kamenje na njega, okrenut ploču i savjetovat autoricu teme da bježi od nasilnika?!?

p.s. Too much CSI u zadnje vrijeme...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Hebote, najlogičnije i najnormalnije?!? Onda ja nit sam logičan nit sam normalan, jer meni takvo pitanje nije ni palo na pamet, a kamoli da idem direkt u glavu pitati to autoricu teme?

Aj nek mi netko normalan i logičan objasni kakve veze s temom i sa cijelom situacijom ima to što je otac napravio?
    potpisujem

Smatram da je informacija izostavljena upravo iz razloga sto nema nikakve veze sa temom
    Hrabro srce, izmedju redova vidim da znas razgraniciti dobro od loseg, jer rece da neces nekoga ostaviti kad mu pomoc treba, te ces tako pronaci i izlaz iz sadasnje situacije i pomoci svome djetetu da shvati. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •