Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Pretrage; Antikardiolipnska protutijela, LAC, anti DNA, antitrombin III............

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Pretrage; Antikardiolipnska protutijela, LAC, anti DNA, antitrombin III............

Treba mi Vaša pomomoć, da li znate gdje sve te nalaze mogu vaditi???? Ako se vade preko HZZO-a gdje, i da li postoji mogućnost da se to vadi u popodnevnim satima u nekoj od privatnih poliklinika i koliko to košta????
    Lokacija Zagrebačka županija.
    Antikardiolipnska protutijela,LAC, anti DNA, antitrombin IIIPAI-1, ACE, MTHFR, faktor V/Leiden/, faktor II, Imunogenetika-tipizacija tkiva, Prolaktin, testosteron ukupni i slobodni, FSH, LH, E2, OGTT, veliki koagulogram, protrombin, protein C, protein S, homocistein.
    Posljednje uređivanje od Ira : 19.11.2011. at 10:16

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da ti se to vadi samo u državnim bolnicama Rebro, Vinogradska i mislim da nešto ima i VV ali treba provjeriti, pogledaj na stranicama od Brayera što rade ali mislim da će te to jako skupo doći privatno ako se uopće i vadi sve to, ja sam lani samo homocistein vadila u Brayeru pa je bilo oko 300 kn

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sve ovo možeš izvaditi u Vinogradskoj, jedan dio se vadi u biokemijskom labu a prolaktin, testosteron, FSH, JH, E2 u endokrinološkom.
    I sve ide na uputnice.
    Ove hormone (prolaktin, testosteron, FSH, JH, E2) možeš vaditi i privatno u Suncu ili Breyeru ali računaj da te svaki hormon dođe oko 130 KN pa ne ispadne baš jeftino. Za ostalo ne znam da li može privatno ali i ako može vjerojatno je jako skupo pa ti je bolje da sve napraviš na uputnicu.
    Za endokrinološki lab se naručuje a za biokemijski koliko ja znam ne (barem je tako bilo prije godinu dana), svi nalazi su za otprilike 3 tjedna do mjeseca dana.

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

još sam zaboravila dodati HLA tipizacija?????

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tog sam se i bojala da će biti skupo, malo mi je bed glede posla jer mi je radno vrijeme od 8:00 do 16:00....

Hvala curke na brzim odogovorima..........

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

U Petrovoj mozes a privatno je prepreskupo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dobro si provjeri gdje možeš što obaviti, prouči što sa čim može biti na uputnici

HLA tipizaciju smo u moje vrijeme mogli obaviti samo na Rebru

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a za homocistein mi se cini da cure pise da se moze obaviti samo na Vuk Vrhovcu...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam sve živo obavila na Rebru, od temeljne genetike do mutacija, razina...i svega što spada u taj koš....

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zadnja informacija je bila da homocistein radi samo VV.
    Ja sam sve ostalo obavila u Vinogradskoj (u jednom labu) jer na Rebru nije bilo reagensa. Kakvo je stanje sad na Rebru, ne znam.
    HLA tipizaciju nisam radila.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sve u Vinogradskoj, osim homocisteina...nalazi se čakaju mjesec-dva, ovisi kako stoje s reagensima

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala curke na odgovorima,
    poslala sam uputnice mailom na Rebro te čekam da mi dogovore termin.......

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ira da homocistein ti ne rade na Rebru to traži novu uputnicu za VV ili odi privatno u Brayer tako sam ja lani jer nisam znala unaprijed

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage curke, samo da Vas obavijestim.
    Glede uputnica; kažu na Rebru (moram komentirati jako neljubazna teta) Mi radimo sa crvene uputnice pretrage-OGTT,Hba1c,ACL,anti DNA i MTHFR .Te pretrage možete obaviti jedan radni dan u 7 sati natašte ..Ostale tražene pretrage rade se na zahtjev specijalista KBC Zagreb na sivoj uputnici.
    Za ACL sam dobila odgovor a na uputnici i ne postoji.
    Homocisten - naručila sam se u Vuk Vrhovec,
    V.koagulogram, protrombin, protein C, protein S i OGGT i mišljenje - naručila sam se u Vingradskoj
    Prolaktin, testosteron ukupni i slobodni, FSH, LH, E2 - naručila sam se u Vingradskoj,
    a ostali dio istražujem..............
    Posljednje uređivanje od Ira : 03.12.2011. at 10:37

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

MTHFR isto Vinogradska, kao i FII, FV Leiden, PAI-1 (ako i to trebaš obaviti).

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i za kraj, ovaj dio se vadi u Vinogradskoj; Antikardiolipnska protutijela,LAC, antitrombin III, PAI-1, ACE, MTHFR, faktor V/Leiden/, faktor II.
    Eto curke za kraj da vas informiram, obzirom da mi je trebalo dosta vremena da saznam točne informacije, gdje, kud i kamo.....
    pozdrav....

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Potpisujem ovo za neljubaznu tetu sa Rebra..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •