Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ah, zmajice, prvo, četvrto, petnaesto, svejedno...briga za dijete je uvijek prisutna.

Moj prvi sin je prvi mjesec dobio 1700, drugi sin 1300. sa starijom kćeri je nešto štekalo i ne mogu se sjetiti, mislim da je dobila oko 600 g, ona je na kraju završila na dohrani s mjesec dana (ne zbog toga nego nekih drugih razloga, završila je u bolnici itd itd..), tako da se meni ovo čini premalo. Vidjet ćemo u petak, možda je jednostavno takva i gotovo
novorodence dostize porodajnu tezinu u dobi oko 14 dana-ugrubo.ako sa 11 dana ima samo 30g manje,to je super prirast-daleko ste od problema-po tome kak pisete beba je ok-ako sise,piski i vitalna je ne vidim problem.osim toga,neke bebe trebaju vremena da procicaju tako da se uopce ne bih dala smesti.za vaganje jesam,ali sama vaga nije siguran orijentir/jedino je bitno da ne gube na tezini i da imaju prirast.kod nekih beba ide sporije,pa nakon toga u 2 dana skoce i 150g.vjerujte u sebe i dojite-vaga neka bude samo dodatni poticaj,neka Vas ne zbune tablice.djecu ne mozemo trpati u tabele tako strogo.samo nadzirati jesu li zdrava.ukratko,uzivajte u bebi i dojite dalje..starija djeca su druga djeca,ova curka valjda ide svojim tempom.