Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Magneti za frizider

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Magneti za frizider

nazalost, nas inox frizider je pun ogrebotina, udarotina i sl, djecica rade svoje i to sad bas bode u oci u novoj kuhinji
    kako ne mogu mjenjati ni vrata a ni frizider, te "mrlje" bi prekrila magnetima ali trebam neke lijepe, ne djecje, nego neke koje bi se uklopile u modernu kuhinju, znace ne cvjetice, zivotinjice i sl (iako mi je to bas cakano) ...ako znate na sto mislim

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne znam da li bi to funkcioniralo, ali evo meni je palo na pamet što bih ja pokušala u tom slučaju
    probala bih staviti neki veći i moderni wall tattoo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobra je ideja i za wallpaper - možda ako ima samoljepive folije s uzorkom kapljica vode ili nešto slično što paše u okolinu. Može se i od jednobojne samoljepive tapete (pazeći da se uklapa s ostatkom kuhinje) napraviti neki "kolaž" pa nemaš brige s magnetima. Možeš npr. staviti samo jednu poprečnu crtu ili nešto drugo manje pravilno, prema želji.

Mi imamo već godinama baš dječje magnete i to tak različitu zbirku da ne pašu ni jedan s drugim, a kamo li s okolinom... Dok su klinci bili mali, imali su abecedu, sad imaju neke koje su sami izabrali (uspinjača, galeb, sunašce i nekoliko plišanih životinja s magnetskim capama). Nije to baš praktično, kad čistim moram sve skidati i vraćati natrag, ali hajde - to je i njihova kuća. Imaju ti magneti i funkciju - drže popis dozvoljenih namirnica za mog muža i upute o korištenju lijeka za astmu za mog sina. Prestala sam se opterećivati da li se uklapaju, bitno da su funkcionalni.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni je čak simpatična raznovrsna kolekcija magneta
    mi na frižideru imamo razne magnete koji drža fotke naše curice, šareno i veselo i svaki put se sjetim dragih trenutaka kad sam u prolazu

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Možeš raditi vlastite "magnete", a magnete za to kupiš u dućanima Chemaco (skuplje željezne) ili jeftinije i bolje neodimijeve u Tapikeru. Zanimljivo mi je da ekipa ostavlja cijelo bogatstvo na terapijske magnete certificirane na puno Gaussa, a u Tapikeru isto to košta samo par kuna

Povrh svega neodimijevi magneti su glatki i neće strugati po površini na koju ih staviš, a toliko su jaki da će zaljepiti i kroz više slojeva krpe.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš raditi vlastite "magnete", a magnete za to kupiš u dućanima Chemaco (skuplje željezne) ili jeftinije i bolje neodimijeve u Tapikeru. Zanimljivo mi je da ekipa ostavlja cijelo bogatstvo na terapijske magnete certificirane na puno Gaussa, a u Tapikeru isto to košta samo par kuna

Povrh svega neodimijevi magneti su glatki i neće strugati po površini na koju ih staviš, a toliko su jaki da će zaljepiti i kroz više slojeva krpe.
    a gdje je taj Tapiker? imaju web shop?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&...9mSccO2-W__DEQ

Davor, ukrao si mi preporuku

U Chemacu (ili ostalim sličnim dućanima) kupiš kalupe/modle po vlastitoj želji, kupiš gips (možeš i običan, ali ovaj u Chemacu je puuuno čvršći, ali i skuplji), boje, silikonsko ljepilo (možeš i drugo, ali ja preferiram silikonsko), magnete i imaš što želiš (ja još prelakiram, pogotovo ako bojam vodenim bojama).
    Posljednje uređivanje od Optimist : 19.11.2011. at 22:48

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

thanks cure...mogla bi i sa wallpaper probati..vijdeti cu jos

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze se i magnet uljepsati i ukrasnim papirom, tkaninom, bilo cime sto pase "dizajnerski" u prostor...

ja sam preko nekoliko onih tankih "reklamnih" magneta (raznih firmi, s brojevima telefona, kalendaricima, vecina velicine vizitke) ljepila papir, tkaninu koja mi je pasala, pa imam (na samo jednom mjestu, frizider je free zona ) ujednacene magnete...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    moze se i magnet uljepsati i ukrasnim papirom, tkaninom, bilo cime sto pase "dizajnerski" u prostor...

ja sam preko nekoliko onih tankih "reklamnih" magneta (raznih firmi, s brojevima telefona, kalendaricima, vecina velicine vizitke) ljepila papir, tkaninu koja mi je pasala, pa imam (na samo jednom mjestu, frizider je free zona ) ujednacene magnete...
    kako si to lijepila?
    čini mi se jako zanimljiva ideja kako ukrasiti te reklamne magnete koje baš ne želim inače stavljati na frižider

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Zanimljivo mi je da ekipa ostavlja cijelo bogatstvo na terapijske magnete certificirane na puno Gaussa, a u Tapikeru isto to košta samo par kuna
    ha gle, ta ekipa kojom se sprdaš možda voli imati uspomenu s putovanja

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zanimljivo mi je da ekipa ostavlja cijelo bogatstvo na terapijske magnete certificirane na puno Gaussa, a u Tapikeru isto to košta samo par kuna
    Šta možeš kada su upakirani u lijep nakit, baš za nas svrake.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ha gle, ta ekipa kojom se sprdaš možda voli imati uspomenu s putovanja
    Fakat ne znam što si tako nabrušena na mene. Zapravo se ne sprdam uopće, nego samo na svoj način opisujem situaciju gdje netko naivce dere k'o mlade klokane prodajući im skupe terapijske magnete i to nema ama baš nikakvih dodirnih točaka sa suvenir magnetima koje i ja sam preferiram. Za uvid o čemu pričam škicni http://energetix.hr/ i lijepo se prestravi koliko novaca uzimaju ljudima za magnet(e) koji vrijedi max. 10kn montiran u seting koji vrijedi max. 30kn. Na stranu koliko će im zdravstveno pomoći - ističem samo financijsku stranu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nisam uopće nabrušena na tebe, previdjela sam "terapijske" u tvom postu. sorry

kad povlačimo terapeutske učinke, i laktoza i voda su poprilično jeftini u rinfuzi, pa opet naivci plaćaju silne pare za homeopatske globulice

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    kako si to lijepila?
    čini mi se jako zanimljiva ideja kako ukrasiti te reklamne magnete koje baš ne želim inače stavljati na frižider
    pocesto ti magneti imaju onu neku foliju sjajnu, ogulim to (ili koliko se da ogulit do magneta) i lijepim ako nakon odlijepljivanja magnet ostane bas "ruzan", onda prvo ili bojam bijelom bojom ili nalijepim obican bijeli papir pa onda preko toga sto zelim (pogotovo ako je ono sto hocu pretanko i providno)...

ljepilo bilo koje, obicno tipa uhu ili slicno, ne bas oni stickovi koji lijepe samo papir, al obicno neko skolsko ljepilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •