Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Besplatno acelularno?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Besplatno acelularno?

Primili smo prvi acelularni DTP, mislim da se zove Infarix ili tako nesto. Vec nam je prije pedijatrica rekla da je prvo besplatno, a dalje placamo ako zelimo acelularno.
    E sad, Filip je neurorizican i neuropedijatar je napisao preporuku da se cijepi iskljucivo acelularnim cjepivom. Pedijatar koji je zadnji put mijenjao moju pedijatricu kaze da Filip vjerojatno ima pravo dobiti sva 3 acelularna cjepiva besplatno ako je to neuropedijatar preporucio. Nije bio siguran. Zna li netko nesto o tome?

Ako ovo spada u pravna pitanja, a ne ovdje, molim moderatoricu da prebaci.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zove se Infanrix. Minnie je već pisala tu na forumu da u nijednom zakonu ili pravilniku nije pronašla ništa što bi govorilo o tome da neurorizično dijete ima pravo na besplatno pročišćeno cjepivo. Ja sam, pak, na Mame i Bebe forumu više puta pročitala da neurorizična djeca ipak imaju to pravo, a i znam dijete - nedonošče, dijete naših prijatelja iz bolnice koje je zaista dobilo besplatni Infanrix od pedijatra. A na Mame i Bebe kažu da možeš dobiti povrat novca od HZZO-a ukoliko neuropedijatar preporuči cijepljenje određenim cjepivom. Mi smo cijepili sa '5 u 1' koje ni u kom slučaju ne bi bilo besplatno, pa osobnog iskustva nemam. Inače sad nam je neuropedijatar napisao preporuku za cijepljenje Priorixom, pa bih mogla isprobati mogu li dobiti povrat novca, ali sumnjam da će mi se to dati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •