Gledanje tv-a loše utječe na razvoj mozga. Radije bebi puštaj muziku. Ugasi TV pa neće moći buljiti u TV. Bulji u tv jer joj ej to zanimljivo a ti je nemoj stavljati pred upaljen tv pa to nee raditi. Moji su postali za buljenje u tv tek s dvije godine...
Ovi kaj ti kažu 30 stupnjeva očito nemaju pojma kaj je to 30 stupnjeva. Jao meni! Ak hoćeš da ti dijete b ude bolesno, onda može 30, inače kako je i vissnja rekla.
To kaj neće na trbuh nema apsolutno niakve veze s puzanjem. Na trbuhu joj vjerojatno ne odgovara zato što još nije puno pokretna, ne zna se okrenuti s trbuha na leđa i obrnuto pa se možda osjeća sputano kad je na trbuhu i zato negoduje. Niti moji nisu baš voljeli biti na trbuhu pa su svi troje puzali ko veliki. Mi smo vani bili svaki dan skoro. Osim ne kad je jako magla i kada bi padala kiša (samo zato što ja mrzim kišu i mrzim ići van kad je kiša).
Moj sin je imao 3 mjeseca kad smo s njim išli na Sljeme i to pješice i to usred zime.
Za AM ti ne znam jer s tim nemam nikakvog iskustva. zubići je mogu mučiti već sada, ali to ne znači da će sutra dobiti zub, možeš ga očekivati i za tri do četiri mjeseca....Ah da znam, ali to je tak.