Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali sam zato pojacala kolicinu vode za svaku bocu 20-30ml,racunam tako dobije vise tekucine a ne davam joj nista drugo...
    Ovo sto radis je OPASNO. Razrjedjivanjem formule uskracujes djetetu vazne nutrijente i kalorije.
    Radije djetetu izmedju obroka ponudite 10-20 ml vode (cajeve izbacite, ako bas beba ima jakih problema s probavom, kupite sjemenke koromaca ili cvijet kamilice u bio shopu i napravite blagi, nezasladjeni caj).

Beba moze imati smrdljive stolice zbog adaptiranog. Moze imati i probavnih poteskoca zbog AM. Njezna masaza trbuscica i eventualno blagi, nezasladjeni caj izmedju obroka, mogu pomoci.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Beba moze imati smrdljive stolice zbog adaptiranog. Moze imati i probavnih poteskoca zbog AM. Njezna masaza trbuscica i eventualno blagi, nezasladjeni caj izmedju obroka, mogu pomoci.
    velika je vjerovatnost da joj i smeta to mlijeko, a da je alergična na kravlje ( na kojem su bazirana sva mlijeka koja možeš kupiti gdi hoćeš), pa probaj otić kod gastričke i vidjet tu alergiju, za to postoje poooosebna mlijeka koja se ne kupuju na svakom ćošku i /ili se vrati dojenju ta zapreka od mjesec dana mislim da je dostižna, a li u tom slučaju obavezno izbaci mlijeko iz svoje prehrane.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    velika je vjerovatnost da joj i smeta to mlijeko, a da je alergična na kravlje ( na kojem su bazirana sva mlijeka koja možeš kupiti gdi hoćeš), pa probaj otić kod gastričke i vidjet tu alergiju, za to postoje poooosebna mlijeka koja se ne kupuju na svakom ćošku i /ili se vrati dojenju ta zapreka od mjesec dana mislim da je dostižna, a li u tom slučaju obavezno izbaci mlijeko iz svoje prehrane.
    nama je za dojenje kasno.... ...neam vise nista u mojim cikama...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    nama je za dojenje kasno.... ...neam vise nista u mojim cikama...
    hajd je ponekad stavi pa buš vidla jelima kaj ili ne?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    hajd je ponekad stavi pa buš vidla jelima kaj ili ne?
    jesam...... ja ju nekad i stavim na ciku kad ima jake grceve...smiri se...al stvarno ni kapi nema vise..... jel cuo nekad dali se mlijeko moze vratiti u "sistem"??? hehe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozdrav!!evo ja sam se tek registrirala pa nisam baš upoznata sa forumom!!Naime, imam dječaka od 3 mjeseca i zadnjih 4-5 dana se počeo neobično naginjati prema naprijed i noge kupi prema trbuhu!sve se to događa dok ga držim u naručju uspravnog okrenutog leđima od mene!!!ne znam što bi to moglo značit pa ako netko ima iskustva javite se!! hvala!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj grga 1610 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!!evo ja sam se tek registrirala pa nisam baš upoznata sa forumom!!Naime, imam dječaka od 3 mjeseca i zadnjih 4-5 dana se počeo neobično naginjati prema naprijed i noge kupi prema trbuhu!sve se to događa dok ga držim u naručju uspravnog okrenutog leđima od mene!!!ne znam što bi to moglo značit pa ako netko ima iskustva javite se!! hvala!!!
    "pravi trbusnjake".... mislim da je to normalno....i moja bebolina to radi od nekih 3 mj.... htjela bi se posjesti a naravno da nemoze... nisam baš upućena i ima mnogo iskusnih i dobrih ženica ovdje na forumu koje ce ti sigurno dati bolji odgovor od mene.... dobrodošla na forum...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ribica hvala ti!još se dobro ne snalazim,ali me to baš muči!ne znam što bi to moglo značiti!i meni se čini kao da želi sjediti,ali stenje kao da se grči,pa ne znam da li je to normalno!inače je izuzetno napredan,glavu drži odlično i skoro da se ne okrene na bok!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Busybee zasto je opasno? Kako uskracujem kalorije i nutrijente,pa ne smanjivam kolicinu praha, gramaza ostaje ista! Na 4gr inace ide 30ml a ja eto stavim 35ml...
    Neznam,cini mi se bitnije postovat temperaturu vode jer su neki vitamini termo-labilni i unistio bi ih dodavanjem u prevrucu vodu...ali da ce se oni razgradit i nestat ako su u malo vise vode zamjesani...?
    Onda po tome ispada da popijes manje alkohola ako popijes bevandu sa 2dlc vina pomjesano sa 1dcl vode vs. cisto vino?

Sto se tice smrdljive stolice,mojoj je grozno smrdljiva ali logicno jer nazalost ni formula nije nista boljeg mirisa...kad perem bocu smrad me podsjeca na njenu stolicu...to je od svih vitaminskih dodataka...

Apricot,to za nedodavanje cajeva i vode...razumijem kad je u pitanju iskljucivo dojenje pa se dodavanjem vode ili caja ispire zeludac ili crijeva koji su oblozeni majcinim mlijekom...ali zar to onda vrijedi i sada?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 21.11.2011. at 10:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •