Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i, mani se svih tih kapi... što ih više mijenjaš i isprobavaš, to se dijete više pati
    da je netko izumio kapi koje pomažu kod kolika, bio bi bogatiji od Gatesa jer je na svijetu više djece u grčevima nego kompjuteraša.

probavni sustav sazrijeva i taj proces je bolan.
    najveća pomoć je da staviš dijete uza se, trbuh na trbuh i da čekaš da prođe.
    da da.... nedajem joj vec dugo nista od tih pomagala (kapi i sl) jer sam uvidjela da nepomazu....odustala.... i to sto si rekla (bili bi bogatasi ) ..... smiri se sa grcevima samo kad ju dobro "usvadlam" i privijem uz sebe..... :D

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    da da.... nedajem joj vec dugo nista od tih pomagala (kapi i sl) jer sam uvidjela da nepomazu....odustala.... i to sto si rekla (bili bi bogatasi ) ..... smiri se sa grcevima samo kad ju dobro "usvadlam" i privijem uz sebe..... :D
    onda tako nastavi i dalje, ako je to recept. Nije lijek jedino nešto što se unosi na usta, ako je privijanje i nošenje lijek , onda tako nastavi.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    [/B] onda tako nastavi i dalje, ako je to recept. Nije lijek jedino nešto što se unosi na usta, ako je privijanje i nošenje lijek , onda tako nastavi.
    jedino mi to ostaje ocito...jer se grcevima ne nazire kraj ..... nadam se da necemo biti u onoj skupini 4+ i jos nam traju grcevi.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •