Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    velika je vjerovatnost da joj i smeta to mlijeko, a da je alergična na kravlje ( na kojem su bazirana sva mlijeka koja možeš kupiti gdi hoćeš), pa probaj otić kod gastričke i vidjet tu alergiju, za to postoje poooosebna mlijeka koja se ne kupuju na svakom ćošku i /ili se vrati dojenju ta zapreka od mjesec dana mislim da je dostižna, a li u tom slučaju obavezno izbaci mlijeko iz svoje prehrane.
    nama je za dojenje kasno.... ...neam vise nista u mojim cikama...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    nama je za dojenje kasno.... ...neam vise nista u mojim cikama...
    hajd je ponekad stavi pa buš vidla jelima kaj ili ne?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    hajd je ponekad stavi pa buš vidla jelima kaj ili ne?
    jesam...... ja ju nekad i stavim na ciku kad ima jake grceve...smiri se...al stvarno ni kapi nema vise..... jel cuo nekad dali se mlijeko moze vratiti u "sistem"??? hehe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozdrav!!evo ja sam se tek registrirala pa nisam baš upoznata sa forumom!!Naime, imam dječaka od 3 mjeseca i zadnjih 4-5 dana se počeo neobično naginjati prema naprijed i noge kupi prema trbuhu!sve se to događa dok ga držim u naručju uspravnog okrenutog leđima od mene!!!ne znam što bi to moglo značit pa ako netko ima iskustva javite se!! hvala!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj grga 1610 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!!evo ja sam se tek registrirala pa nisam baš upoznata sa forumom!!Naime, imam dječaka od 3 mjeseca i zadnjih 4-5 dana se počeo neobično naginjati prema naprijed i noge kupi prema trbuhu!sve se to događa dok ga držim u naručju uspravnog okrenutog leđima od mene!!!ne znam što bi to moglo značit pa ako netko ima iskustva javite se!! hvala!!!
    "pravi trbusnjake".... mislim da je to normalno....i moja bebolina to radi od nekih 3 mj.... htjela bi se posjesti a naravno da nemoze... nisam baš upućena i ima mnogo iskusnih i dobrih ženica ovdje na forumu koje ce ti sigurno dati bolji odgovor od mene.... dobrodošla na forum...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ribica hvala ti!još se dobro ne snalazim,ali me to baš muči!ne znam što bi to moglo značiti!i meni se čini kao da želi sjediti,ali stenje kao da se grči,pa ne znam da li je to normalno!inače je izuzetno napredan,glavu drži odlično i skoro da se ne okrene na bok!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj grga 1610 prvotno napisa Vidi poruku
    ribica hvala ti!još se dobro ne snalazim,ali me to baš muči!ne znam što bi to moglo značiti!i meni se čini kao da želi sjediti,ali stenje kao da se grči,pa ne znam da li je to normalno!inače je izuzetno napredan,glavu drži odlično i skoro da se ne okrene na bok!
    skroz je normalno to....moja se naprimjer kad ju stavim u krevetic uhvati za resetku i pokusava se dici,isto i kad je u kolicima... hvata se za stranice i pokusava se odici,al naravno da jos nemoze...i isto se grci i zacrveni se,jer se "trudi",a nemoze....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

baš ti hvala!!a koliko ima tvojoj bebici!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •