Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

curke ima jos jedno pitanje..... pa da neotvaram novu temu.... kolegica je rodila isti dan kao i ja..... i pocela je malome davati adaptirano ...a njezin razlog je taj sto joj je navodno mlijeko oslabilo...tvrdi da joj je pedica rekla da joj je mlijeko oslabilo.... ja sumnjamm u to...smatram da nemoze oslabiti .... a i svi znamo da je majcino mlijeko najbolje za bebicu.... doslo je toga da smo dosle do strasne rasprave nas dvije... vise ne komunniciramo bas zbog toga.... zadnje sto mi je rekla.... pazi ovo... VI PREVISE VJERUJETE U MAJCINO MLIJEKO!!!!!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    curke ima jos jedno pitanje..... pa da neotvaram novu temu.... kolegica je rodila isti dan kao i ja..... i pocela je malome davati adaptirano ...a njezin razlog je taj sto joj je navodno mlijeko oslabilo...tvrdi da joj je pedica rekla da joj je mlijeko oslabilo.... ja sumnjamm u to...smatram da nemoze oslabiti .... a i svi znamo da je majcino mlijeko najbolje za bebicu.... doslo je toga da smo dosle do strasne rasprave nas dvije... vise ne komunniciramo bas zbog toga.... zadnje sto mi je rekla.... pazi ovo... VI PREVISE VJERUJETE U MAJCINO MLIJEKO!!!!!!
    Mislim da s pravom vjerujem u majčino mlijeko. I da se nikad ne može "previše" vjerovati u njega.

No, s takvim stavom kao tvoje prijateljice sam se često susretala i jednostavno sam odlučila da onoj koja ne želi dojiti, ništa ne pričam. Samo naiđem na napad kao i ti.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ribica, svi su manje-više sve napisali, ja bih samo naglasila dvije stvari. Odvedi dijete na testiranje alergije na KM, jer je i moj mali imao takve stolice i grčeve, pa se uspostavilo da je u tome problem.
    Drugo, TV ugasi, i nastoj bebu što dulje držati dalje od TV-a. Neću biti licemjerna, TV mi je nekad bio od velike pomoći kad sam trebala 20 min odmora, ili vrijeme za kuhanje ručka i sl., ali sam uvijek strogo pazila da se ne odulji više od sat vremena dnevno, a u šetnji smo znali provesti i 4 sata dnevno. Razvijaj u malenoj osjećaj za prirodu (npr. ja sam znala svoga poleći na dekicu u vrt ispod drveta i on je pratio kako lišće šušti, vijori na vjetru, a ja sam mu pričala i objašnjavala iako je bio sasvim mala beba), zanimanje za okolinu, ljubav prema kretanju, itd. Da je netko ovo pitanje postavio prije 2 god., ja bih napisala da se TV ugasi zbog možebitnih epi napada, poremećaja koncetracije, i sl. Ali danas kad sam upoznala toliko djece koja su doslovno ovisna o TV-u, koja žive u svijetu crtanih filmova i koju ne zanima ništa drugo, rekla bih da je to najstrašnija posljedica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •