ribica zbilja ti želim sreću u relaktaciji, ja nikako ne mogu prežaliti što moje djete nije dojenonevjerovatno me taj dio toliko pogađa... ćak sam radila nevjerovatne stvari da bi moje djete osjetilo što znaći biti dojeno (davala sam mojim frendicama koje su dojile da je stave na cicu..) i nakon 4 mj je znala povuć i svi su se čudili kako nije izgubila interes.. želim ti svu sreću da uspiješ i držim fige jel je ipak to ono najbolje za te naše mrvice
![]()

nevjerovatno me taj dio toliko pogađa... ćak sam radila nevjerovatne stvari da bi moje djete osjetilo što znaći biti dojeno (davala sam mojim frendicama koje su dojile da je stave na cicu..) i nakon 4 mj je znala povuć i svi su se čudili kako nije izgubila interes.. želim ti svu sreću da uspiješ i držim fige jel je ipak to ono najbolje za te naše mrvice
Odgovori s citatom

hvala! uživaj mamica sa svojim djetešcom i ne osvrći se na to šta babe pričaju
samo uživajte, idite van ako vam se ide, a ako nejde nejdite tjednima, važno je da nađeš sebe u tome svemu i da ti donosiš odluke, ti si mama tom djetetu i TI znaš najbolje! a super si mama jel se već vidi po tome koliko pitanja postavlja i koliko želiš ne pogriješiti