Ribica, svi su manje-više sve napisali, ja bih samo naglasila dvije stvari. Odvedi dijete na testiranje alergije na KM, jer je i moj mali imao takve stolice i grčeve, pa se uspostavilo da je u tome problem.
Drugo, TV ugasi, i nastoj bebu što dulje držati dalje od TV-a. Neću biti licemjerna, TV mi je nekad bio od velike pomoći kad sam trebala 20 min odmora, ili vrijeme za kuhanje ručka i sl., ali sam uvijek strogo pazila da se ne odulji više od sat vremena dnevno, a u šetnji smo znali provesti i 4 sata dnevno. Razvijaj u malenoj osjećaj za prirodu (npr. ja sam znala svoga poleći na dekicu u vrt ispod drveta i on je pratio kako lišće šušti, vijori na vjetru, a ja sam mu pričala i objašnjavala iako je bio sasvim mala beba), zanimanje za okolinu, ljubav prema kretanju, itd. Da je netko ovo pitanje postavio prije 2 god., ja bih napisala da se TV ugasi zbog možebitnih epi napada, poremećaja koncetracije, i sl. Ali danas kad sam upoznala toliko djece koja su doslovno ovisna o TV-u, koja žive u svijetu crtanih filmova i koju ne zanima ništa drugo, rekla bih da je to najstrašnija posljedica.