Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
Nemam pitanje..imam potrebu samo nešto napisati,mada možda ovo nije mjesto..

Ne mogu vam napisati,opisati koliko mi je žao što ne dojim svoje dijete..
To je jedna od stvari kojoj sam se veselila kad sam bila trudna..doslovno sam se pripremila na dojenje-bila sam na tečaju..ma sve sam pripremila i jedva sam čekala taj osjećaj kad dijete papa,pogledava prema tebi,dodiruje ti siku sa rukicama..

Toliko sam plakala kad sam shvatila da sam "povjerovala" mami koja smatra da ako mlijeko ne curi..da ne mogu dojit dijete,koja je stalno govorila da mi je dijete gladno,da ne može biti na cici cijeli dan..da to nije normalno...
Jedino sam ga dojila u bolnici,onih šest dana-carski,i jedan dan kad sam došla doma..I ne mogu vjerovat da nisam nazvala SOS telefon i ne mogu vjerovat da sam pokleknula..
Svaki put kad mu radim flašu..maltene plačem..
I teško mi je kad se sjetim kako me je u bolnici,kad je bio na sisi,gledao sa svojim okicama...

U biti,ne mogu nikako pametno sročit ovaj post...
ja te u postpunosti razumijem...moja mala je cikila 15-ak dana.... pa smo i ja i ona dobile rotu.....mala je bila u bolnici na lijecenju a ja doma.... srce mi je pucalo jer me nisu pustali s njom,pogotovo sto je dotad bila samo dojena..... u bolnici su je hranili sa AD-om.... dosla je kuci nakon tjedan dana a za to vrijeme sam se izdajala,zamrzavala mlijeko..... kad je dosla kuci meni cike pune,a ona ni primirisati ciku....ni ni.....mislim da joj se jako svidjela bocica,ipak tamo lakse curi..... neko vrijeme sam se izdajala,cuvala mlijeko,fino ga je papala, a onda jedan dan šok ...NEMA MLIJEKA više..... nije ista prica,al osjecaju su skoro isti...kad sam joj morala bocicu napraviti srce mi se slamalo..... probali smo sa relaktacijom al izgubila je interes za cikenje....nece jednostavno i pomirila sam se s tim, al zato sve vrijeme ovoga svijeta posvecujem njoj,mazenju s njom...jer ima tisucu drugih nacina da joj udjelis svoju ljubav i toplinu...i ona to osjeti.... nismo lose majke zbog toga....al iduci put pametnije.... kad bude drugi bebac neskidaj ga sa cike ma sta ti babe pricale....pusti babe..... ja sam rekla da iducu djecu neskidam sa cike dok god samo nekazu da im je dosta ( onda znas o kojem se periodu radi)..... vjeruj sebi i nikom drugom,pusti sta ti drugi pricaju..mama je mama..... i samo mi mame mozemo tocno znati potrebe svojega dijeteta,a ne babe,strine i sl...... mene su isikanirali kad smo se razbolile ja i mala....da kakva sam majka,kako sam to mogla dopusti,,,,a lijepo su mi rekli da nije moja krivica....nego da smo pokupile rotu vjerojatno u bolnici dok smo isli na redovne preglede poslije poroda..... drzi se..... bit ce bolje.....