Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jesi je probala stavljati na stomačić preko kolena, tako da joj nije ništa ispod glave? Ja sam L. od prvog dana povremeno tako držala i onda polako, kako se navikavala na taj položaj, počela stavljati i na krevet. Znala bi malo zabucati glavu u njega i gunđati, pa bih je onda vratila na leđa. Svaki dan po malo i navikla se, čak voli taj položaj. Sada ima 4,5 meseca i iako nosi remenčiće, uveče kada ih skinemo prevrće se sa stomaka na leđa i obrnuto. Ne brini da se neće razviti motorika dobro. Da nešto nije u redu doktorica bi već primetila.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi je probala stavljati na stomačić preko kolena, tako da joj nije ništa ispod glave? Ja sam L. od prvog dana povremeno tako držala i onda polako, kako se navikavala na taj položaj, počela stavljati i na krevet. Znala bi malo zabucati glavu u njega i gunđati, pa bih je onda vratila na leđa. Svaki dan po malo i navikla se, čak voli taj položaj. Sada ima 4,5 meseca i iako nosi remenčiće, uveče kada ih skinemo prevrće se sa stomaka na leđa i obrnuto. Ne brini da se neće razviti motorika dobro. Da nešto nije u redu doktorica bi već primetila.
    jesam.....probala sam ju tako drzati.... zapravo kad se radi o potrbusnom polozaju jedino tako hoce da bude..... al kad ju ostavim samu na krevetu zabije si rucicu u usta i glavicu o krevet i gunđa....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •