Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Što ti znači intenzivno?
    Ona je mala beba, a pravilne vježbice od fizijatra nisi dobila. Ako radiš nešto nepravilno samo možeš napraviti neku štetu.
    Ono što ti možeš raditi je stavljati ju na bušku, okružiti igračkama i animirati da u tom položaju ostane najdulje što dijete malo može.
    Kad počne plakati prestani i ponovi dok se smiri ili dok znaš da je dijete dobre volje.
    Vježbanje kod male djece se svodi na igru i rad sa njima mjeren u minutama, ali ponovljen više puta dnevno.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Što ti znači intenzivno?
    Ona je mala beba, a pravilne vježbice od fizijatra nisi dobila. Ako radiš nešto nepravilno samo možeš napraviti neku štetu.
    Ono što ti možeš raditi je stavljati ju na bušku, okružiti igračkama i animirati da u tom položaju ostane najdulje što dijete malo može.
    Kad počne plakati prestani i ponovi dok se smiri ili dok znaš da je dijete dobre volje.
    Vježbanje kod male djece se svodi na igru i rad sa njima mjeren u minutama, ali ponovljen više puta dnevno.
    krivo sam se izrazila....trebala sam napisati često u toku dana da cu pokusavati.... da sto manje bude na ledima....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    krivo sam se izrazila....trebala sam napisati često u toku dana da cu pokusavati.... da sto manje bude na ledima....
    Ali nastoj da to bude kad je dobre volje, kad je sita, suha i naspavana. Sve kroz igru. Ako jako negoduje na trbuhu vrati je na leđa pa kasnije opet probaj staviti na trbuh. Bitno je da ju animiras da joj bude zanimljivo na trbuhu. Ja sam svog znala stavljat na sebe, ja legnem na pod i njega na sebe potrbusno. Tako mu je bilo zanimljivije i polako je sve vise zavolio biti i na podu na trbuhu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •