Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zvala sam pedijatricu od moje male i rekla joj sto me muci i da mi napsie uputnicu....rekla mi je da je jos rano da mi se beba okrece i da nema potrebe za uputnicom i da ce kad mala napuni 6 mjeseci (kad ide inekcija i sistematski) pregledati malu detaljno...rekla mi je da bi se beba najkasniej do 7 mjeseci trebala okretati,a sve dotada nema potrebe za fizijatrom... e onda sam ja zvala jos jednog doktora koji je takoder pedijatar ( a obiteljski je prijatelj) i takoder mu rekla sta me muci i rekao mi je isto sto i nasa pedijatrica,da je jos rano.... i da nema potrebe za fizijatrom.... drugih doktora kod nas nema... (zivim u selendri) :/

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nisi trebala uopće zvati, odeš sama do pedijatrice, veliš da želiš pregled fizijatra i to je to. Nek ti da uputnicu.

Kakav si porod imala, uredan, apgar uredan?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi trebala uopće zvati, odeš sama do pedijatrice, veliš da želiš pregled fizijatra i to je to. Nek ti da uputnicu.

Kakav si porod imala, uredan, apgar uredan?
    porod je bio malo tezi.... ima moja prica sa poroda negdje medu svim pricama...apgar 10/10.... bili smo na kukovima i doktor je rekao da su ni vise ni manje nego savrseni.... :/

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ste vi to zamislile? Dođe kao u dućan?
    Ako pedijatrica (i još jedan pedijatar) smatraju da ne treba jedino možeš otići privatno.
    Ili inzistirati na uputnici pa je možda dobiješ. Ali ne postoji pravo na uputnicu. Bar koliko ja znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •