Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Korak do poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zvijezda3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da mi je otišao sluzni čep. U prijašnje dvije nije, pa ne znam točno je li to to. Koliko može proći od ispadanja čepa do poroda?
    u mom slučaju 2-3 tjedna

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    u mom slučaju 2-3 tjedna

ajmeeeeee

kod mene 2 dana

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tu i tamo koji trud, ništa posebno. Ali bojim se ako odem u bolnicu da će me priključiti odmah na drip- a to nikako ne zelim! Meni je ta sluz prošarana smeđom bojom- jel moze to tako biti, jer čitam da treba biti proziran do ružičast?

Usput što se tiče veličine bebe- ova mi je treca beba, velik je i nadala sam se da ce stici ranije,a kad evo prosao jucer termin.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam prvo rodila na termin, inducirano, drugo 10 dana nakon termina, ali otišla u bolnicu odmah nakon sluznog čepa, jer sam prenijela. Ovo treće sam sam kontala prenijet, i bila 5 dana pred termin na pregledu, gin. rekla, ništa za 10 dana, da se opustim, grlić zatvoren, beba visoko. Meni sluzni čep ispao sutradan nakon pregleda, dan slabih kontrakcija, zatim 12 sati jakih kontrakcija, za koje opet nisam bila sigurna da su prave, i navečer rodila. Mislim da je izlasku mog čepa pogodavao smijeh zbog jedne komične situacije nakon pregleda. Ja i moja najbolja prijateljica smo otišle popiti kafu, a jedan tip mi se upucavao, ne videći moj ooogromni stomak iza stola. Kada sam na kraju ustala, čovjek samo što nije pao u nesvijest. Mi smo umrle od smijeha, nikada to neću zaboraviti. i onda sutradan je sve počelo. Totalno rasterećeno.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zvijezda3 prvotno napisa Vidi poruku
    Tu i tamo koji trud, ništa posebno. Ali bojim se ako odem u bolnicu da će me priključiti odmah na drip- a to nikako ne zelim! Meni je ta sluz prošarana smeđom bojom- jel moze to tako biti, jer čitam da treba biti proziran do ružičast?

Usput što se tiče veličine bebe- ova mi je treca beba, velik je i nadala sam se da ce stici ranije,a kad evo prosao jucer termin.
    To ti je to, ne treba biti proziran i ružičast, meni je sad na ovom porodu bio smeđkast. Ako ne želiš da te priključe na drip čekaj prave trudove, znat ćeš sama ocijeniti kad je pravo vrijeme za otići u bolnicu. Ali ja bi nekako rekla da će to biti danas. Sretno!!!!!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    u mom slučaju 2-3 tjedna
    i u mom , načekala bih se da sam otrčala odmah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •