Tu i tamo koji trud, ništa posebno. Ali bojim se ako odem u bolnicu da će me priključiti odmah na drip- a to nikako ne zelim! Meni je ta sluz prošarana smeđom bojom- jel moze to tako biti, jer čitam da treba biti proziran do ružičast?
Usput što se tiče veličine bebe- ova mi je treca beba, velik je i nadala sam se da ce stici ranije,a kad evo prosao jucer termin.
Ja sam prvo rodila na termin, inducirano, drugo 10 dana nakon termina, ali otišla u bolnicu odmah nakon sluznog čepa, jer sam prenijela. Ovo treće sam sam kontala prenijet, i bila 5 dana pred termin na pregledu, gin. rekla, ništa za 10 dana, da se opustim, grlić zatvoren, beba visoko. Meni sluzni čep ispao sutradan nakon pregleda, dan slabih kontrakcija, zatim 12 sati jakih kontrakcija, za koje opet nisam bila sigurna da su prave
, i navečer rodila. Mislim da je izlasku mog čepa pogodavao smijeh zbog jedne komične situacije nakon pregleda. Ja i moja najbolja prijateljica smo otišle popiti kafu, a jedan tip mi se upucavao, ne videći moj ooogromni stomak iza stola. Kada sam na kraju ustala, čovjek samo što nije pao u nesvijest. Mi smo umrle od smijeha, nikada to neću zaboraviti. i onda sutradan je sve počelo. Totalno rasterećeno.