I još ima zaobljene coskove.
Ne ko onaj tvoj, ali ima.![]()
I još ima zaobljene coskove.
Ne ko onaj tvoj, ali ima.![]()
ne prodajem ja nego sam slučajno naišla
http://www.njuskalo.hr/dnevni-borava...oglas-15599196
Zna li netko kako se ove police namontiraju? Bušenjem zida, zar ne? Što mi sve treba? Kakav tip bušilice, čavala i znam da ima ono nešto plastično što ide u zid?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 01.04.2016. at 19:58
Ako imam jedan veći zid ispod kojeg su dječji radni stolovi i sad u centru te velike bijele plohe se već nalazi polica srednjih veličina četverokutnog oblika, na desnoj strani je tv na nosaču, je li previše s lijeve strane utrpati još policu kružnog oblika, vodim se mišlju kak klinci imaju puno toga što hoće okačit, stavit negdje, ili da stavim samo običnu ravnu policu u tipa daske da zid baš ne bude preugušen stvarima i policama, tu bi iznad toga onda alternativa bila slika najstarije, iako već imam njena dva rada obješena na drugim mjestima. Dakle pitanje je praktičnost vs estetika?
Ako ti fali prostora, stavi tu ravnu policu.
Idealno bi bilo istu cetverokutnu policu.
Ista četverokutna bi mi bila tumač, a opet... ravna nekako nedostatna za sve njihove drangulije, a opet s tom kružnom veličine četvrtaste izgledamo ko cirkus, htjela bih da je pogled na dnevnu relaksirajuć, mada je teško tu postić kompromis kad svako malo nanašaju svoje radove...
Ta kruzna bi ti bila previse i bas to onda nema relax feelinga od svega nabacanog po zidovima.
Napravi negdje u stanu njihov izlozbeni prostor i samo tamo mogu vješati radove, mijenjati postav i sl.
Mi smo to imali na zidu uz blagovaonski stol.
Koristili smo ikenine sajle za zavjese i kopče koje idu uz to. Sajle možeš staviti na duljinu od 1m ili malo duže.
Napravi tri reda, tj.tri sajle. Za svako dijete po jednu i tu neka izlažu svoje radove.
Hodnik,soba,kuhinja
Na sajle se mogu objesiti i neke figurice ili što već žele
https://www.hellobee.com/wp-content/.../ikeahack3.jpg
Ne znam vidi li se slika
omg omg lesnina ima neka tri kupona koja se mogu istovremeno iskoristiti, msm da ću ipak uzeti okrugle police. moje srce žudi za okruglim policama
Zakaj je toliko trgovina za prodaju kineskog namještaja u RH, jel peru novce il kaj?
Redom: Prima, Lesnina, Momox, Ikea, Jysk, Meblo, Emmezetta i danas otkrijem nekakvu Concordiu. Sigurna sam da ih ima još pet najmanje. Imaju čak iste plišane čudne božićne patuljke u svima.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.11.2024. at 13:02
Ono što ne kopčam kako ih je tolko i kako im se isplati, msm tu kod mene doslovno stoje tik jedna do druge Lesnina i Momox, nedaleko dalje ni dva km Concordia, a samo 5 km dalje na jednu i drugu stranu su Ikea i Emmezeta. Ipak su to veliki skladišni prostori sa velikom količinom robe namještaja. Tko se sjeti tako otvoriti još šestu, sedmu, osmu trgovinu namještaja, jeftine kineske iverice, s računicom da će mu se isplatiti.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.11.2024. at 13:59
Zato kod mene reciklažno dvorište (ali nažalost i obližnji potok), konstantno puni ...
Ljudi kupuju, mijenjaju, nema više namještaja koji će trajati 20-30-100 godina. Ljudi jednostavno imaju potrebu za kupovanjem, promjenom ...
Jel to sad malo natrpano, zbrda zdola?
https://imgur.com/a/0Os9GOI
Mislila sam da će lijeva okrugla biti mrvu šira, al ok.
Vrijeska, točno, a i meni kao ženi je lakše uzeti laganu ivericu koju mogu sama namjestiti nego namještaj od punog drva koji ne bih nikako mogla bez pomoći. Možda je to i rezultat što je više ljudi solo i ovako je lakše nego da se zove 2-3 frenda upomoć.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 23.11.2024. at 10:58
Što je bolje u maloj dječjoj sobi s ograničenim prostorom - policu na zid ili nešto pomično na pod? Trebat će mjesto za odložiti aparatić i naočale.
zatrpan je stvarima u dnevnoj sobi, nije bilo mjesta u spavaćoj za radne stolove
Ovakav ormarić ima moj sin, samo jednobojni https://www.prima-namjestaj.hr/nocni...ice-paola.html
Naš nema kotače, ali može se naći i s kotačima. Ne znam koliko je to potrebno i praktično.
Ako je to preveliko, nabavi šamrlek. To bi trebalo biti dovoljno, a usko je.
šamrlek... vidjela sam u ikei nekaj malo slatko, mada otkad sam uzela bušilicu samo mi se buši... probušila sam pol stana već hahaha....