Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678
Pokazuje rezultate 351 do 379 od 379

Tema: savjet oko uređenja interijera - pliiz:)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I još ima zaobljene coskove.
    Ne ko onaj tvoj, ali ima.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ne znam koliko ti je to estetski važno, ali Billy je iznutra dubok 26,5 pa će ti registrator viriti više od 1 cm
    :cjepidlaka:

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Škicala sam billy police za radnu sobu. Imam hrpetine registratora koji su duboki 29 cm, a billy je 28cm dubog.
    Kako uživo nisam vidjela nemam pojma dali bi mogao podnjeti taj teret.
    Šta mislite?

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj paklenica prvotno napisa Vidi poruku
    I da li itko ima tv skriven iza vrata u poličaru koja se šibaju lijevo/desno
    Želim imati mogućnost da se TV ne vidi i da se može zaključati
    ne prodajem ja nego sam slučajno naišla
    http://www.njuskalo.hr/dnevni-borava...oglas-15599196

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zna li netko kako se ove police namontiraju? Bušenjem zida, zar ne? Što mi sve treba? Kakav tip bušilice, čavala i znam da ima ono nešto plastično što ide u zid?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 01.04.2016. at 19:58

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko kako se ove police namontiraju? Bušenjem zida, zar ne? Što mi sve treba? Kakav tip bušilice, čavala i znam da ima ono nešto plastično što ide u zid?
    Vjerovatno mislis na tiplu. Ako ide cavao(ne bih preporucila montazu na cavle) nema tiple. Vjerovatno na serafe ili neki njihov sistem, obicno sve pise u uputstvima. Debljina borera ovisi o rupi. I zidu ofcorse.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

E, to. Tiple. Da, i šaraf.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ako imam jedan veći zid ispod kojeg su dječji radni stolovi i sad u centru te velike bijele plohe se već nalazi polica srednjih veličina četverokutnog oblika, na desnoj strani je tv na nosaču, je li previše s lijeve strane utrpati još policu kružnog oblika, vodim se mišlju kak klinci imaju puno toga što hoće okačit, stavit negdje, ili da stavim samo običnu ravnu policu u tipa daske da zid baš ne bude preugušen stvarima i policama, tu bi iznad toga onda alternativa bila slika najstarije, iako već imam njena dva rada obješena na drugim mjestima. Dakle pitanje je praktičnost vs estetika?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako ti fali prostora, stavi tu ravnu policu.
    Idealno bi bilo istu cetverokutnu policu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ista četverokutna bi mi bila tumač, a opet... ravna nekako nedostatna za sve njihove drangulije, a opet s tom kružnom veličine četvrtaste izgledamo ko cirkus, htjela bih da je pogled na dnevnu relaksirajuć, mada je teško tu postić kompromis kad svako malo nanašaju svoje radove...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ta kruzna bi ti bila previse i bas to onda nema relax feelinga od svega nabacanog po zidovima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Napravi negdje u stanu njihov izlozbeni prostor i samo tamo mogu vješati radove, mijenjati postav i sl.
    Mi smo to imali na zidu uz blagovaonski stol.
    Koristili smo ikenine sajle za zavjese i kopče koje idu uz to. Sajle možeš staviti na duljinu od 1m ili malo duže.
    Napravi tri reda, tj.tri sajle. Za svako dijete po jednu i tu neka izlažu svoje radove.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hodnik,soba,kuhinja
    Na sajle se mogu objesiti i neke figurice ili što već žele

Datum pristupanja
    Nov 2003

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ajme simpatično!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

omg omg lesnina ima neka tri kupona koja se mogu istovremeno iskoristiti, msm da ću ipak uzeti okrugle police. moje srce žudi za okruglim policama

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zakaj je toliko trgovina za prodaju kineskog namještaja u RH, jel peru novce il kaj?
    Redom: Prima, Lesnina, Momox, Ikea, Jysk, Meblo, Emmezetta i danas otkrijem nekakvu Concordiu. Sigurna sam da ih ima još pet najmanje. Imaju čak iste plišane čudne božićne patuljke u svima.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.11.2024. at 13:02

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zakaj je toliko trgovina za prodaju kineskog namještaja u RH, jel peru novce il kaj?
    Redom: Prima, Lesnina, Momox, Ikea, Jysk, Meblo, Emmezetta i danas otkrijem nekakvu Concordiu. Sigurna sam da ih ima još pet najmanje. Imaju čak iste plišane čudne božićne patuljke u svima.
    Eh, draga, da je tako samo sa namještajem - dobro bi nam bilo. Tako ti je nažalost sa svime... U ovoj se zemlji više ništa ne proizvodi, a sve manje i u okolini.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ono što ne kopčam kako ih je tolko i kako im se isplati, msm tu kod mene doslovno stoje tik jedna do druge Lesnina i Momox, nedaleko dalje ni dva km Concordia, a samo 5 km dalje na jednu i drugu stranu su Ikea i Emmezeta. Ipak su to veliki skladišni prostori sa velikom količinom robe namještaja. Tko se sjeti tako otvoriti još šestu, sedmu, osmu trgovinu namještaja, jeftine kineske iverice, s računicom da će mu se isplatiti.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.11.2024. at 13:59

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato kod mene reciklažno dvorište (ali nažalost i obližnji potok), konstantno puni ...
    Ljudi kupuju, mijenjaju, nema više namještaja koji će trajati 20-30-100 godina. Ljudi jednostavno imaju potrebu za kupovanjem, promjenom ...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jel to sad malo natrpano, zbrda zdola?
    https://imgur.com/a/0Os9GOI
    Mislila sam da će lijeva okrugla biti mrvu šira, al ok.

Vrijeska, točno, a i meni kao ženi je lakše uzeti laganu ivericu koju mogu sama namjestiti nego namještaj od punog drva koji ne bih nikako mogla bez pomoći. Možda je to i rezultat što je više ljudi solo i ovako je lakše nego da se zove 2-3 frenda upomoć.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 23.11.2024. at 10:58

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Što je bolje u maloj dječjoj sobi s ograničenim prostorom - policu na zid ili nešto pomično na pod? Trebat će mjesto za odložiti aparatić i naočale.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Što je bolje u maloj dječjoj sobi s ograničenim prostorom - policu na zid ili nešto pomično na pod? Trebat će mjesto za odložiti aparatić i naočale.
    policu na zid al na praktičnom mjestu, da se ne udari glavom, zgodno bi bilo i blizu kreveta.

Iako ne kužim zašto se ne bi mogle naočale i aparatić odložit na radni stol?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zatrpan je stvarima u dnevnoj sobi, nije bilo mjesta u spavaćoj za radne stolove

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj stariji ima noćni ormarić kraj kreveta, mlađi odloži naočale na svoj stol, jer kraj njegovog kreveta nema mjesta za ormarić. To je stvar navike. Moje naočale noću stoje u kutu rukohvata kreveta, a mm svoje ostavlja na stolu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovakav ormarić ima moj sin, samo jednobojni https://www.prima-namjestaj.hr/nocni...ice-paola.html
    Naš nema kotače, ali može se naći i s kotačima. Ne znam koliko je to potrebno i praktično.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako je to preveliko, nabavi šamrlek. To bi trebalo biti dovoljno, a usko je.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

da, msm da nema mjesta

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

šamrlek... vidjela sam u ikei nekaj malo slatko, mada otkad sam uzela bušilicu samo mi se buši... probušila sam pol stana već hahaha....

Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •