Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Mila traži Senidu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

otvoreno je mnogo tema, a autor nije dao sve odgovore, iako ih mozda zna. on za to ima razloge, ali zato je sve tako zbunjujuce...pocevsi od udomitelja, zasto su je vratili u dom- iako se klupko upravo tad pocelo odmotavati, preko oceve porodice koji svi redom nesto cas znaju, pa ne znaju ...jako cudna situacija.
    O majci mozemo samo nagadjati, a za sestru je jedan komsija rekao da se prije par godina interesovala i pokusala stupiti u kontakt sa ocem ali da ovaj (gle cuda!) nije bio zainteresovan...
    jedino je sigurno da majcina porodica za sve nije znala dok nije izaslo u novinama, a onda su je oni poceli traziti. najtuznije od svega je da se dijete pojavljivalo i u novinama i na tv-u , godinu i dvije nakon nestanka, ali kako su mediji tada bili blokirani ovisno gdje zivis , male su sanse bile da neko od porodice to i vidi...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja opet kazem znam Senidu i pricam iz njene price meni,a u ratu sam ja i moji prosli razne golgote cak i trazenje nestali tako da znam o cemu pricam,ali to je neka sasvim druga tema price pa tako ja ovdje prestajem jer mi to sve malo postaje mucno i tesko za razglabat,vraca mi samo bol i grebe po ranama.....pozzz svima
    Posljednje uređivanje od adal : 23.11.2011. at 17:15

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

adal

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam uspjela pogledati, nehotice smo izbrisali, taman se nešto bilo smrznulo i to nas je zeznulo. Može li se film negdje nabaviti, je li iko zna?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •