-
otvoreno je mnogo tema, a autor nije dao sve odgovore, iako ih mozda zna. on za to ima razloge, ali zato je sve tako zbunjujuce...pocevsi od udomitelja, zasto su je vratili u dom- iako se klupko upravo tad pocelo odmotavati, preko oceve porodice koji svi redom nesto cas znaju, pa ne znaju ...jako cudna situacija.
O majci mozemo samo nagadjati, a za sestru je jedan komsija rekao da se prije par godina interesovala i pokusala stupiti u kontakt sa ocem ali da ovaj (gle cuda!) nije bio zainteresovan...
jedino je sigurno da majcina porodica za sve nije znala dok nije izaslo u novinama, a onda su je oni poceli traziti. najtuznije od svega je da se dijete pojavljivalo i u novinama i na tv-u , godinu i dvije nakon nestanka, ali kako su mediji tada bili blokirani ovisno gdje zivis , male su sanse bile da neko od porodice to i vidi...
-
Ja opet kazem znam Senidu i pricam iz njene price meni,a u ratu sam ja i moji prosli razne golgote cak i trazenje nestali tako da znam o cemu pricam,ali to je neka sasvim druga tema price pa tako ja ovdje prestajem jer mi to sve malo postaje mucno i tesko za razglabat,vraca mi samo bol i grebe po ranama.....pozzz svima
Posljednje uređivanje od adal : 23.11.2011. at 17:15
-
-
Nisam uspjela pogledati, nehotice smo izbrisali, taman se nešto bilo smrznulo i to nas je zeznulo. Može li se film negdje nabaviti, je li iko zna?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma