Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Bolovanje - ušljivost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je M lani imala. krcato, krcato i to neki kapitalci. onako, kus bube na glavi.
    al, evo za utjehu, brzo smo ih se riješili, u nekih tjedan dana.
    prvo šampon, pa onda s onim gustim češljem (nema neku gustu kosu, al joj je zaprtljana i kovrčava) što se dobije uz šampon, svaki dan, po pol sata češljanja. skidao je gnjide. i one malene tek izlegle uši. ovi veliki su poispadali nakon pranja, đizs kada i ručnik su bili puni tih beštija. onda nakon tjedan dana još jednom šampon.
    nitko od nas nije dobio, fala bogu.

taj dan kad smo ih otkrili, a teta nas je prije upozorila u vrtiću da ima uši, je bila s mojom mamom u kinu, sjedila joj u krilu i češala se. mama nije skužila, pa ju je grlila
    došle su doma, ja pogledam, a ono, kosa se...miče

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    taj dan kad smo ih otkrili, a teta nas je prije upozorila u vrtiću da ima uši,
    samo da objasnim, nije nam rekla da M ima uši nego da su se pojavile uši. ja sam pregledavala kosu dan prije i nisam vidjela, pretpostavljam da i nsiam baš dobro gledala, jer nisu mogli tako brzo narast
    nisam nešto preozbiljno valjda shvatila upozorenje.

a vid ove dve gadljive
    ima u apoteci kupiti neki sprej za kosu, eterično ulje, koje odbija uši. ima neko jako jako skupo, i jedno jeftino - tipa 10-15 kuna, koje je i bolje. tako mi je rekla u apoteci.
    ove godine su se isto pojavile u vrtiću, špricala sam joj s time, i nije ih dobila. za sad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •