Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: skafander u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nemam pojma kaj da ti kažem,moja ide u vrtić 3 godine i ja zbilja nisam vidjela da netko od klinaca ima skafander,a uredno su vani na zraku svaki dan.Znam da tete klincima uvijek pomognu obući jaknu ili obuti cipele.

Da sam na tvom mjestu ja bih otvoreno pitala tete da li je skafander problem i ako jest pokušala bih s njima naći najbolje rješenje.

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj bodo prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma kaj da ti kažem,moja ide u vrtić 3 godine i ja zbilja nisam vidjela da netko od klinaca ima skafander,a uredno su vani na zraku svaki dan.Znam da tete klincima uvijek pomognu obući jaknu ili obuti cipele.

Da sam na tvom mjestu ja bih otvoreno pitala tete da li je skafander problem i ako jest pokušala bih s njima naći najbolje rješenje.
    X na ovo,tako je i kod nas.
    samo mi ovo da su ostavile dijete samo u sobi nije nikako u redu,mozda ako ga mogu vidjeti cijelo vrijeme ili da je jedna ostala s njime ili neki drugi kompromis.
    sigurna sam da se kod nas u grupi to ne bi dogodilo,pa mi se to cini kao veci problem nego oce ici u skafanderu ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •