Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: alergo test u crikvenici

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno alergo test u crikvenici

naime, čula sam da se u crikvenici negdje privatno može napraviti alergo test iz krvi na 400 alergena i košta oko 400 kuna. kako ništa pretraživanjem nisam našla(ali baš ništa) molim ako netko nešto o tome zna da mi kaže.
    p ima problema sa urtikarijama,nosom,kašljem,stalnim bronhitisima.prick test nije ništa pokazao(onih par stvari koje su mu testirali).operirali smo treći krajnik,međutim ni to nije pomogli.
    ili me preusmjerite molim vas ako već postoji tema.
    hvala

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti je kod erzabet tomljanovic, u hotelu varazdin, selce, ovako ukucaj u google pa ce ti izbaciti. to ti nije pravo testiranje vec ono s nekim vega testom , alternativa. ona je doktorica ali se bavi i time. tocnije to ti je u selcu.
    Posljednje uređivanje od lunahor : 22.11.2011. at 07:15

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Posljednje uređivanje od lunahor : 22.11.2011. at 07:16

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imaš i u rijeci kod jelića istu stvar

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je, i to duplo jeftinije a imas i na vise mjesta i u zg.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako nisi znala možeš napraviti u talasoterapiji ,na dječjem odjelu ,sa uputnicom ,potpuno besplatno . na red dođeš u kratkom roku (barem ja jesam)

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na 400 alergena iz krvi ??

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja nisam radila na toliko alergena i ne mogu sigurno tvrditi da ih rade (možda sam se u prvom postu krivo izrazila). samo je upućujem tamo da pita ako kojim slučajem nije znala da toj specijaliziranoj bolnici za reh. respiratornih organa postoji mogućnost i za alergotest.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala svima na odgovorima. je li netko od vas bio kod dr.jelića. zanimaju me iskustva

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam slala krv jeliću po busu a on meni rezultate po meilu. Susretljiv čovo.Čak sam ubaciula unutra uz krv najmanje još 20 proba koje su me zanuimale, hranu, mlijkeo ( moje,sekino,bratovo), praške..... Inače testira na svoja 256 alergena, ali i na sve kaj mu daš uz to. Ak platiš članarinu u Zdravnioci plačaš 50% testiranja, ak si blizu i ideš na terapiju opet imapš popust, mi smo daleko tak da nismo išli, ALI kad mi je reko za klinku neke stvari čim smo to izbacili i ubacili malo homeopatije ošlo. Za klinca se još nije složilo , ali ona je tad bila veća, možda je razlog tome.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i mi imamo super iskustva s biorez. testom iz krvi. Išli smo ja i dijete. Izbacivanjem /izbjegavanjem određenih tvari brzo su se vidjeli super rezultati. Preporučujem svakom. I dijagnostički, i za baš izliječiti alergiju, desenzibilizacija.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bili smo jučer na testiranju,danas čekamo rezultate. da li je netko od vas išao na te terapije?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bila si kod jelića ili u selcu? kod jelića je išla jedna cura koje već dugo nema na forumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •