-
TA peć - HITNO
Hitno trebam kupiti novu Termoakumulacionu peć u Zagrebu - guglam ali ništa mi ne izbacuje pa ako netko znam pls javite!
-
-
-
Obzirom da već neko vrijeme ne postoji treća tarifa pitanje je koliko ti se TA peć isplati. Ako si na limitatoru onda će ti sigurno izbijati jer povuku veliku struju. Teške su i zauzimaju puno mjesta. Nikako nisu dobre za povremeno i privremeno grijanje.
Ako ti ne treba poslužiti kao glavna i jedina grijalica kroz cijeli dan, razmisli o konvekcijskoj grijalici (s termostatom i bez ventilatora). Jeftine su, tipično dođu manje od 200kn, skoro sasvim nečujne jer nemaju ventilatora i čuje se samo puckanje termostata kad ukopča/iskopča, zauzimaju jako malo mjesta, ali moraš pripaziti da ih nešto ne pokrije. Reagira praktično momentalno i ne maltretira te dok spavaš.
Mislim da sam vidio u reklami od Kauflanda da je na ponudi konvekcijska bez ventilatora za (valjda) 120kn.
-
Osoblje foruma
mi smo do prije dvije godine imali TA, setali po kuci u kratkim rukavima, nemali vlage u stanu i imali duplo manje racune nego sad sa beha radijatorima
-
Hvala znam sve prednosti i mane TA ali kako u zg gotovo da i nema za kupiti TA - našla samo na 2 mjesta - a cijena im je boli glava odlučila se za glamox radijator.
-
mi imamo glamox i super je!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma