Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: Tražim primjere bolničkog poroda kao nasilja nad ženama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon poroda, istiskivanje viska krvi iz mene, nemam pojma zasto. Ne mogu vam opisat tu bol, to se ni s trudovima ne mjeri, tijelo umorno od poroda a doktorica stisce i stisce, ja je molim, preklinjem da stane jer ne mogu vise, trpim koliko god mogu ali boli za poludit. Ona ne staje...Govori mi da potrpim da me jednom jako stisne pa nece morat vise, ja se primim za stol, stisnem zube i trpim, cekam da pusti napokon, to trajeeee...cini se ko vjecnost. Napokon kraj, meni suze teku od boli i srece sto je gotovo. Nije proslo ni 2 minute eto nje opet, stisce i stisce. Ja je hvatam za ruku i micem sa sebe jer ne mogu vise to podnosti, ona me drzi jednom rukom i drugom i dalje jase po meni. Ma uzas! To je trajalo dobrih 20 minuta i definitivno je najjaca bol koju sam u zivotu osjetila. Zasto je to moralo tako biti, nemam pojma...
    I mene su stiskali po trbuhu nakon poroda jer nije mogla izaći posteljica. Držala sam se jednom rukom za muža a drugom za šipku, ili za doktora Ili to ili čišćenje posteljice pod općom anestezijom, ja sam pristala na istiskivanje jer od malo boli mi neće biti ništa a opća anestezija nosi veći rizik (još je muž pitao kaj mi ne bi i to mogli napraviti bez anestezije , ali je doktor rekao da bi bilo prebolno). Doktor je gnječio prstima po trbuhu a ja sam ga stiskala za ruku, poslije smo se zezali da će morati ženi objašnjavati doma zakaj ima modrice.
    Bilo je bolnije od trudova, to je sigurno, ali ne bih rekla da me netko maltretirao, nego je tako moralo biti.
    Posljednje uređivanje od Sirius Black : 25.11.2011. at 12:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •