Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Maxi cosi Tobi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Maxi cosi Tobi

Mi imamo 12 mjeseci, 10 kg, stojimo sami, do sad smo se lijepo vozili u PegPeregu, no postalo nam je tjesno za nogice pogotovo kada ima cipele.Pretraživali smo Internet i našli novi MaxiCosi Tobi za 9-18kg s nekim novim remenčićima koji mi se čini jako praktični .Dali možemo prijeći na viši razred i znate li nešto o Tobiju.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mozete preci :D

Ovo je nova Maxi-Cosijeva sjedalica za malu djecu. Ima odlican sistem vezanja djeteta u sjedalicu koji minimalizira nepravilno vezanje. Ima sistem koji ti pokazuje da li je pojas dovoljno zategnut a druga promjena je ta sto gornji dio pojasa vozila sada prelazi preko vrha sjedalice (umjesto dijagonalno preko naslona).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Joj zvuči super ? A gdje je nabaviti u TLimaču nisu još čuli za nju,a mi bi je kupili sad?Možda Slovenija, Brežice ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Upravo saznala od generalnog distributera da u Hrvatsku ne dolazi prije 6 mjeseca.Isplati li se pričekati s obzirom na super sistem vezanja i da li mogu još toliko voziti bebača u 0-13, ako imamo uvjete za 9-18.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pogledaj baby center

nemaju je na sajtu ali pošalji mail da vidiš kad će stići, brzo će ti odgovoriti.

sjedalica je genijalna, ja bih sad mijenjala našu prioricu xp...

s druge strane, možda xp bude na nekoj akciji kad ova stigne pa procijeni što ti se više isplati.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pingu prvotno napisa
    Upravo saznala od generalnog distributera da u Hrvatsku ne dolazi prije 6 mjeseca.Isplati li se pričekati s obzirom na super sistem vezanja i da li mogu još toliko voziti bebača u 0-13, ako imamo uvjete za 9-18.
    Odgovor na ovo pitanje ti lezi u uputama tvoje peg perego sjedalice. Ako je do 10 kg onda ste je prerasli i ne mozete cekati.

Ako je do 13 kg onda mozda jos imate fore al moras pogledati da li postoje ogranicenja po visini djeteta (obicno je preporuka da ako je djetetovo tjeme manje od 2 cm ispod ruba naslona da je onda preraslo sjedalicu, al to moze ovisiti od proizvodaca do proizvodaca).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala Ancica !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •