Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Tretmani za mršavljenje

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Tretmani za mršavljenje

Dakle zanima me i od vas laika i onih koji rade u toj struci ili one koje su probale.
    U moru ovih silnih tretmana za ovakvo i onakvo mršavljenje, smanjenjeobujma i centimetara te samnjanja celulita koji su oni pravi.
    Dakle koji su najučinkovitiji za razbijanje celulita i masnih naslaga i da se smanji obujam.
    Stvarno ima svega i svačega i iskreno kad bi htjela nešto ne bi znala kaj je kaj i kaj je za kaj i kaj je od tog svega ono prave.
    Eto pa dajte neke prijeloge kaj je među naj naj.....

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja probala Linea Snellu i skinula sam dosta, ne sve koliko bih trebala, ali s obzirom na slabi karakter i neredovitost još sam i dobra.
    cure koje su imale više za skinuti a krenule su istovremeno izgledaju jaaako dobro.
    obujem se smanjuje, kile isto, a koža je divno zategnuta i mišići ispod za 5! otkriješ nevjerojatan broj mišića za koje prije nisi niti znala, a nakon vježbanja je turbo dobra sauna s eteričnim uljem eukaliptusa. fiiino al košta!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ako nemaš dovoljno poticaja, snažnu volju, džabe ti svi tretmani

ako imaš, ne treba ti tretman - možeš to i sama i doma. a za ušteđene novce si kupiš nešto

ja nažalost, nemam ni karakter ni novce, pa sam prasica :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne da se meni to redovito, protiv kilograma i celulita se borim u domaćoj radinosti (lokot na gubec, yoga već 7 godina, zimi leg master, kad god stignem pješačenje, stepenice, dva masažera na struju + jedan ručni koje povremeno koristim, ali češće masiram muža i djecu nego sebe... i tako dalje). Ono što me upropasti i gdje nema pomoći je 8-satno sjedenje na poslu: imam jahaće hlače s kojima sam se valjda i rodila i to je to). Konfekcijski broj 46.

Dobro si me sjetila, baš bih se mogla častiti s ovima (iako nisam bila od ljeta, volim tamo otići na masažu iako sam preškrta za neke veće i dugotrajnije tretmane), kroje tretman po mjeri, moraš ispuniti anketni upitnik koji se odnosi na zdravlje i zdravstvene probleme i općenito su mi ostavili dobar dojam: http://www.studiohb.hr/inc/studio.asp?id=6

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne bi vjerovala da nisam vidjela na 5 bliskih osoba ali super pomaze akupunktura..sve su skinule 10 kg+ i nije im se vratilo..ujak mi se prepolovio, kazu da ti totalno ode apetit od danas na sutra..ja se bas spremam skoro na tretman jer nikako skinuti kile koje su mi ostale od trudnoce..nije strasno ali me nervira, ako trebas preporuku javi se
    u tretmane ne vjerujem da djeluju sami bez radikalne promjene prehrane, dokazano vjerujem u treninge pilatesa i tajlanskog boxa (sporta) a puno toga se moze postici i pjesacenjem, ostavljam ti jedan blog za inspiraciju:http://www.canyoustayfordinner.com/w...om-135lbs-ago/ (cura skinula enorman broj kila vecinom pjesacenjem)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Konkretno me zanimaju oni silni tretmani za skidanje obujma.
    Vidim da na ovim ponudama šibaju te ove te oni i od ti silnih naziva ne znam koji bi.
    Dakle tipa linfna drenaža, kavitacija, nekakve aparati, pa vakum , pa neznam još kaj sve.
    Eto od toga svaga kaj je najučinkovitije i mislim da se to bazira na uklanjanju celulita, na to sam konkretno mislila

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Bogu na grupnim popustima, pa sam si mogla priuštiti neke stvari za koje ni u ludilu ni u bunilu ne bih dala para koliko je puna cijena (čak da ih i imam). Evo ti rezime onog što sam probala:
    - ručna anticelulitna masaža - izuzetno učinkovito, samo treba desetak tretmana (bar kod mene) da se vidi poboljšanje; treba biti oprezan s izborom salona jer to ne zna svatko raditi
    - ultrazvučna kavitacija + radiofrekvencija - obujam nisam nešto ludo smanjila (zaboravi priče da se gubi do 5 cm po tretmanu), ali mi se trbuh nakon četiri tretmana izgladio (izgledao je onako kao tijesto kad se digne, a na žalost takav je bio i na opip)
    - aparaturna elektrostimulacija i aparaturna limfna drenaža - nula bodova, nikakvog vidljivog efekta

Uglavnom, na moj celulit djeluje valjda jedino ako me netko dobro i žestoko izmijesi rukama.
    Posljednje uređivanje od Audrey : 27.11.2011. at 21:43

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

aaaa..onda definitivno rucna limfna drenaza (iz vlastitog iskustva znam da fakat funkcionira, vec nakon 3 masaze mi se vidjela ogromna razlika) + navodno crveno guam blato iz biljnih apoteka (par frendica koristi za celulit)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedini tretman koji djeluje je red, rad i disciplina

iz mojih saznanja ovi tretmani po salonima su kratkoročni, ili djeluju na one koji samo moraju malo pritegnuti, a ne skinuti višak kilograma

ja bih ti predložila http://www.zagrebbootcamp.com/
    prehrana, sport, kretanje, mijenjanje navika

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni je suludo da se javljaju neki koji nisu ništa isprobali
    to za red u prehrani, kretanje, to svi znamo
    iz vlsatitog iskustva mogu reći da vježbanje pod nadzorom pomaže, pogotovo jer obrađuješ kritične zone, a recimo kapsula u kojoj vježbaš samo ubrzava efekat
    logično je, zar ne?
    ono da samo legneš a neki aparat ti smanji obujam pali valjda samo kad je u pitanju mali višak
    netko voli teretanu, meni se sviđa hodanje+bicikl po gradu

da rezimiram: ja sam išla na vježbanje i uopće sam promijenila prehranu i mogu samo pohvalit ovo http://www.lineasnella.hr/

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Išla sam prije par godina na 10 ručnih anticelulitnih masaža u jedan salon na Črnomercu. Bila sam prezadovoljna rezultatom. No,u roku od par mjeseci se sve vratilo,čak i više nego što je bilo,a nisam se udebljala.
    Jednostavno,kao da je celkač opet "isplivao" na površinu.

Nakon toga sam se malo više sama aktivirala,obično pre ljeto, mazala se Evelinovim kremama koje su jeftine,a rezultat mi je bio jako dobar.
    Ne znam kako kod drugih,no kod mene, čim prestane gnječenje,opet izgleda kao i prije.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam isprobala jedino rucnu limfnu drenazu a razlog za to je sto imam bar 5 frendica koje su dale novce na kolektivi i slicnim stranicama za razne tretmane a na kraju balade izgledaju jednako i same kazu da su bezveze potrosile novce..uz to imam i frendicu koja je suvlasnica jednog takvog salona gdje imaju u ponudi vecinu tretmana tog tipa i sama kaze da nesto djeluje ali da bez promjene prehrane i vjezbe nista od svega, to su minijaturni pomaci (tipa ako imas 1 cm viska u struku ali da skida 10- ne skida)..za celulit fakat dobro djeluje rucna limfna drenaza, to stiskanje nije bas ugodno ali sam se sama uvjerila da pomaze..ono kaj je isto ok je sauna
    pitati cu je bas da mi kaze po redu sto najvise pomaze pa napisem

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo, frendica kaze da je za celulit najefikasniji LPG a za skidanje kila vjezbanje u termokapsuli od tih stvari koje se nude

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

celulit_anticelulitne masaze
    skidanje cm-oxifat
    i naravo zdrava prehrana-ne dijeta i vjezbanje....piti vodu
    jer ako bilo sto radite na sebi od tretmana a pritom jedete jednom dnevno i obilno i svakako-nist od svega toga
    radje ne bacati novce ;

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

domy, hvala ti što si otvorila ovu temu !
    lore, ručna limfna drenaža nije ni približno slična ručnoj anticelulitnoj masaži ?

Vidim/čitam da si dobro upućena pa pomagaj !

elizabet20, možeš preporučiti: kamo na oxifat ?

maxi,
    hvala na opisu iskustva u lineasnelli i bravo !

Zna li netko gdje se može vježbati u termokapsuli ?

(Zagreb - u blizini centra, Kvatrića, i negdje na potezu Kvatrić - Mihaljevac)
    Posljednje uređivanje od Teica : 30.11.2011. at 02:23

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

U svom životu probala sam mislim da je to ovo što Audry kaže: aparaturna elektrostimulacija i aparaturna limfna drenaža
    S obzirom da sam tada imala strašnu volju i naravno pazila na prehranu uz te tretmane sam se prepolovila. Ali naravno da ništa ne bi bilo
    da nisam uvela pravilnu prehranu, a ovo je kao poticaj i pomoć za tonus mišića, kao npr. odlazak na fitnes.

Mislim da takav nekakav dodatan poticaj dobro dođe, olakša nam i džep )
    Baš škicam neke povoljne ponude na aloha.com.hr imaju ove grupne popuste, ajoj a ove pune cijene su puuno previše za dati.
    A podhitno trebam pripomoć!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    meni je suludo da se javljaju neki koji nisu ništa isprobali
    kakve to ima veze je l netko probao ili ne
    valjda smo dovoljno bistri da pročitamo/slušamo/vidimo tuđe komentare - onih koji su bili na tretmanima - koji u 90% slučajeva govore kako ne djeluje bez promjene prehrane, vježbe i sl.

Probala sam anticelulitnu masažu - popravilo se, ali se opet vratilo
    zašto? zato jer sam nastavila po starome - jesti, sjediti, ne vježbati

meni je dovoljno što svakodnevno radim/gledam dvije osobe koje imaju velike probleme s kilažom (čitaj: vrlo prekomjernu težinu)
    skinu, potom vrate opet sve nazad - a te neke figurelle koštaju i po 10.000kn!

da ti tretmani djeluju ne bi bilo debelih na ovome svijetu - posebno u Americi gdje je sve to financijski dostupnije
    i mislim da bismo svi onda štedjeli pa jednom u životu platili takav tretman i riješili se brige za cijeli život

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja se u potpunosti slažem sa Vrijeskom, ali npr.
    Duugo nisam poradila na sebi i svojoj koži, dva poroda..., potreban mi je ukratko cijeli make over
    Dobro dođe čišćenje kože, malo obnavljanje, drenaža.., naravno da ne mislim da će mi celulit nestati ,
    ali će sigurno izgledati bolje, mislim koža ...a ako se prehrana ne korigira i ne uvede doživotno održavanje kože...naravno da je sve bačeni novac.

Oni koji imaju kontrolu nad hranom i nad tijelom tj. svojim životom imaju manje briga od nas koji pokušavamo hvatati konce
    u prehrani i tjelovježbi. Svako se nađe u nečemu, ja se ponekad nađem u nekim tretmanima jer su mi stvarno uvjek bili strašan poticaj,
    i nisam trpala više sve u sebe, ak ništa drugo na kraju pazim da ne pokleknem zbog novaca , strašno, ali istinito.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pratim temu....
    Nemam problema s kilama, tri tj nakon svakog poroda vratila sam se naprijasnju kilazu, caki manju možda....
    Obucena izgledam čisto ok.....
    Ali....hm....
    Kad se skinem, i nisam nešto... Trebalo bi malo kožu trbuha zategnuti, guzu i grudi također....
    Veli mm da sam ko žele,
    Tak da nemora biti samo višak kila problem....

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo ovako,,, ja sam bila prije 3 godine na 10 tretmana limfne drenaze (aparatna) i skinula sam 5 kg, nesto centimetara i bila sam jako zadovoljna. celulit konkretno ne znam, nisam ga tad imala puno, niti mi je bio to imperativ. na prehranu sam pazila za vrijeme tretmana, ne pretjerano, nisam gladovala, ali nisam se ni prejedala cokoladama i sl.
    tu sam kilazu odrzala do trudnoce i poslije trudnoce sam se opet vratila na staro.
    sad se spremam (kad skupim kunice i vremena - znaci nikad ) odradit desetak LPG-a, svi ga hvale kao najdjelotvornijeg za zatezanje i gubitak centimetara, a to je ono sto mi sad treba.
    nemam problema s kilima, bila bi sretna da skinem 3,4 i to bi mi bilo ok, mislim da cu s lpg-om to i postici.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ovako sa 12 tretmana se moze izgubiti 5-7 cm u struku uz redovito dolazenje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

12 oxija 999kn i dvije limfne drenaze gratis

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    kakve to ima veze je l netko probao ili ne
    valjda smo dovoljno bistri da pročitamo/slušamo/vidimo tuđe komentare - onih koji su bili na tretmanima - koji u 90% slučajeva govore kako ne djeluje bez promjene prehrane, vježbe i sl
    meni je to kao da o vožnji priča netko tko ne vozi!!!

a to što tebi osobno nije uspjelo ne znači da neće drugome...........
    vidjela sam ja i ljude na montiju koji su zauvijek šlank, a meni to ne uspijeva!
    valjda si svatko mora naći nešto baš za sebe

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj elizabet20 prvotno napisa Vidi poruku
    12 oxija 999kn i dvije limfne drenaze gratis

Gdje to ima ?!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mene zanima gdje to ima !

I da ponovim: gdje vježbati u termokapsuli ?

(Zagreb - Kvatrić, centar ili na potezu Kvatrić - Mihaljevac)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

rucna limfna drenaza i rucna masaza..nemam pojma kaj bi ti rekla meni je zenskica rekla da mi radi drenazu i fakat me istiskala svjetski, to fakat nije nimalo ugodna masaza ali sam uvjerena 200% da super djeluje na celulit jer mi se stvarno jako povukao..zenska koja je to meni radila je svojedobno naplacivala za masazu doma sat i pol- 150 kn i to bi radila na podu na prostirci sa svojim uljima (limfnu mi je od toga radila 45 min, ostalo masazu tijela)..ako kome zatreba broj javite se na pp..odlicna je opcenito
    a za termokapsule ti bude cesto na daj sve..prati, nemoj svakako placati punu cijenu...ja sam par puta vidjela ponudu

meni super djeluje kad nisam na dijeti, sto vise malih obroka dnevno da se ubrza metabolizam..super mi je i ova stranica: Swole.me - The automatic diet planner (upises koju hranu zelis jesti i koliko kalorija pa ti napravi menije priblizne, zacudis se koliko toga stane u malo kalorija ako jedes zdravo)

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

lore, mene zanima akupunktura...gdje se moze javiti,kolika je cijena,koliko tretmana je potrebno,i svakih koliko dana (jer neznam kako bih organizirala dolazak često u zg),koliko to boli i koliko dugo se bude kod dr,
    sorry puna sam pitanja ali zbilja nista neznam o tome ... ja uglavnom dijetom riješim onoliko kg.koliko zacrtam,ali nakon toga smlatim nutele i općenito slatko i užas u kratkom vremenu sam opet tu negdje...sada sam zbilja zaglibila.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja ti nisam bila, spremam se nakon nove godine ali bile su mi kolegice i 5 njih su doslovno skinule po 10 kg svaka (2 nakon poroda nisu nikako uspjevale) tako da mi se po njima cini da je ok..prije su jele ogromne kolicine a kad su to stavile im se smanjio totalno apetit..Kazu da ne boli uopce, da te bocne ko komarac, imas iglicu u uhu pa ti mjenjaju kolko sam skuzila, stave ti neki mini flastercic u boji koze na uho i ne kuzi se da ih imas..one su isle cca 2 mj za tih 10tak kila...ujak mi je isto isao nakon sto je dobio valjda 30 kg u zadnjih 10 god. i covjek se prepolovio (on je isao u Dubrovniku, sad ne znam da li se razlikuje od akupunkture do akupunkture). Ovaj kod kojeg su curke isle je kod Cibone, Mocinic: http://www.mocinic.hr/
    Kod njega se placa cini mi se 120 kn dolazak (treba ti 4 mjesecno) ali kazu cure da toliko ustedis i na hrani..
    Vjerojatno ima i u drugim gradovima...dajte ako odete napisite kak se vama cini, ja ozbiljno mislim na to jer moram potaknuti metabolizam, imam hipotireozu pa mi se sve disbalansiralo nakon djeteta

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lore, kaj je daj sve ?

Kako se prijavim tamo?
    Posljednje uređivanje od Teica : 30.11.2011. at 21:51

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

http://www.dajsve.com/
    ))) nikak, tu ti pokazuje sve ponude na svim portalima pa ti je lakse da ne moras klikati zasebno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

neznam dali smijem ovdje.salon je u mojem vlasnistvu

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imaš pp

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima gdje to ima !

I da ponovim: gdje vježbati u termokapsuli ?

(Zagreb - Kvatrić, centar ili na potezu Kvatrić - Mihaljevac)
    Linea Snella je u Draškovićevoj na samoj stanici

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može li odgovor elizabet20, koji od tih tretmana su uopće primjenjivi kod dojilica,vidim da tu navračaju neke od njih.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kod zena koje doje oxifat mogu koristiti jer on ide samo na misice
    mogu raditi i anticelulitne masaze ali mi u salonu ih onda masiramo sa bademovim uljem a ne anticelulitnim jer je dosta koncentriran sa etericnim uljima.
    limfna drenaza dapace..ona nema kontraindikacija
    dojilice nemogu na tretmane u termodeci za mrsavljenje jer jako griju makar smo imali njih par koje su inzustirali na tome)bile su pred kraj s dojenjem) i nemogu koristiti raznorazne maske za celulit i body wrapping

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa ja neznam koliko je to baš preporučeno uz dojenje.
    Recimo taj body former ide na mišiće i mišići cijelo vrijeme rade i onda još drenaža,
    štetne tvari se sa tretmanima izlučuju i u mlijeko. Ja se nikako to ne bih usudila preporučiti to kao neštetno za dojenje.

Pa dojiljama se ne preporučuje niti aktivno vježbanje zbog istih razloga....
    Mislim da nisam u krivu...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kod oxifata se nista ne izlucuje nigdje
    on elektrostimulira misice da rade i time se ucvrscuju...
    drenaza izlucuje visak vode iz organizma i to ide van piskenjem znaci nikako se ne zadrzava nigdje u organizmu..sto doktori preporucuju nakon poroda!jer smo pune vode i naotecene..
    znaci dojilje bi trebale lec u krevet i nista ne raditi na sebi????
    pa vjezbanje je preporucljivo uvijek pa cak i u trudnoci
    tako da bilo kakva tjelovjezba i naravno pomaganje sa tretmanima daje puno bolje tretmane i zena izgubi visak kg od trudnoce puno brze nego da ne radi nista

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, umjereno vježbanje je ok i potrebno za zdravlje,
    Svakodnevno trćanje, znojenje i trud da se smršavi sigurno nije preporučljivo u mjesecima dojenja.
    Isto tako da je 10 ful tretmana u cca. 2-3 tjedna dobro za dojilje ne bih se baš složila.
    Tamo gdje ja idem nisu mi preporučili niti body former niti drenažu...
    Ali to je sve slobodan izbor svakog čovjeka tako i nas majki.
    Netko se upušta u to, dijete je i dalje živo i ne zamara se ostalim pojedinostima, tko misli da je uredu Bože moj, neka ide.
    Ja sam iznesla svoje viđenje svega toga.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

naravno da je dobro ukoliko preporucuje za odredjeno stanje...
    body former nije oxifat to su dva radlicita aparata i tretmana
    s bodi f nisam radila tako da ni nebi zeljela govoriti o njemu!!
    naravno da ni trudnica ni dojilja a ni bolestan covjek nece trcati svaki dan 5 km i znojiti se da bi smrsavio.
    ja sam za to da se svatko pobrine za sebe u vezi viska kila na koji god nacin moze bilo financijsku ili fizicki..ovisi kako tko moze ako zbog niceg drugog,zbog zdravlja
    jer pretilost je bolest ovog stoljeca,zar ne?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Elizabet što se toliko uzbuđuješ, razgovaramo samo, ne očekuj da se svi slažemo oko svega, uzmi si jedan tretman za opuštanje
    Znam da bi meni dobro došao
    Posljednje uređivanje od oka : 02.12.2011. at 13:21

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

stalno sam na tretmanima.... ali ne za mrsavljenje jer imam 50 kila ...i vrlo sam opustena....
    opcenito ljudi ulaze u svakojake rasprave a da su pritom procitali necije misljenje na forumu....nije sramota ne znati...
    pozdrav oka...odoh na masazicu...smajlic

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo, ti si prva kozmetičarka ili što već koja tvrdiš da limfna drenaža može uz dojenje. (za koju ja znam, nek se javi još ko da potvrdi drugačije)

Meni je svaka rekla da ne smije jer gubi se voda, a voda ne ide samo dolje van već nam ide i u mlijeko.

Druga stvar za dojilice recimo u prvih godinu dana: radi se o tome da svaki agresivni postupak i agresivno vježbanje djeluje tako da se
    zbog mliječne kiseline koja se nakuplja u mišićima mijenja okus mlijeka i onda može doći do problema da beba odbija dojiti i stvar se zakomplicira.
    Naravno da ima i beba koje ne reagiraju burno. Znači vježbanje DA, ali umjereno i ne preagresivno, naravno da majka napravi kako ona želi.
    Također je zbog svega toga odlično vježbati nakon podoja...

I ne kužim što se toliko uzbuđuješ, iznosim svoje mišljenje (ne vrijeđam tuđe, što za tebe ne bih rekla) ako sam već nešto naučila o dojenju na forumu naučila sam
    na ovom Rodinom i na to mogu biti samo ponosna.
    Posljednje uređivanje od oka : 02.12.2011. at 14:38

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma naravno da se tijekom dojenja nesmije raditi na sebi nista agresivno.
    nisi me shvatila sto zelim reci?
    limfna drenaza se radi na nogama recimo?kakve to ima veze s cicama i mlijekom?
    ona poboljsava bazalni metabolizam,cirkulaciju,i vodi toksine van...ne koristi se nista sto ugrozava mlijeko ili njegovu konzistenciju...
    ma gle....jaa se ne uzbudjujem...dapace..
    ima zena koje to ne zele i misle da je stetno
    ima zena koje se ne obaziru na to i rade tretmane koje i nebi smjele...dok nema nuspojava sve je to redu!
    ali to mi je struka vec godinama i rado dam savjet koga to interesira...jer zene neznaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao izlučuje se voda i štetne tvari kroz nožne prste

pa ne bih rekla niti da sve kozmetičarke znaju sve ...
    ujedno jedne govore jedno, druge drugo
    http://www.kupime.hr/komentar/kavita...na-drenaza/802

ova pak tvrdi da je bolje odgoditi limfnu drenažu tijekom dojenja zbog izlučivanja štetnih tvari u majčino mlijeko

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I meni su u salonu rekli da, s obzirom na dojenje, ne bi smjela raditi nikakve tretmane (ni limfnu) osim LPG-a, on je dozvoljen. Pitala sam i ginekologa, on se slaze s tim.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vrijeska nisi dobro procitala u komentarima.kavitaciju raditi tijekom dojenja niti slucajno
    kao ni radiovalove.drenaza se ni ne spominje.
    A voda i stetne tvari se izlucuu mokrenjem kao sto sam vec napisala.i samo da znas da na ove komentare odgovara curka koja radi u uredu kao tipkacica ponuda za portal
    na kompu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poštovana, Dojenje je kontraindicirano kod tretmana kavitacije tako da ne bi preporučila odlazak na tu vrstu tretmana. Kod limfne drenaže,oxy-fata i radiofrekvencije dojenje nije strogo kontraidicirano ali zbog mogućeg lučenja dijela nusprodukata putem majčinog mlijeka preporučamo odgoditi odlazak na tretmane dok dojenje traje

Ja ne znam što sam to krivo pročitala ... piše da drenaža nije strogo kontraindicirana, ali da se ne preporuča jer postoji mogućnost lučenja nusprodukata putem majčinog mlijeka ... nekako sam uvjerena da nisu baš svi toooliko pošteni da će reći da je strogo kontraindicirano, pa prodaju tretmane i žive od toga ...

očito je tipkačica pročitala neki tekst o izlučivanju štetnih tvari putema majčinoga mlijeka pa nekako više vjerujem njoj

usotalom, tko voli nek izvoli ... svatko ima pravo na svoje mišljenje, uvjerenje, i način na koji će trošiti svoj novac ...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

naravno da je procitala
    sigurno nezna te informacije teorijski a pogotovo iz prakse
    samo pitanje gdje je procitala

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tko voli nek izvoli :slazem se
    samo da je zena informirana u vezi tretmana
    danas punooo salona radi samo da proda i zaradi bez obzira dali joj to treba ili ne...
    zato i propadaju svaki dan..sve vise i vise
    samo kvaliteta radi kak spada

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vidim da spominjete neki LPG, mene konkretno zanima kaj je to?
    Kako djeluje?
    I kako se to radi?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •