-
rucna limfna drenaza i rucna masaza..nemam pojma kaj bi ti rekla
meni je zenskica rekla da mi radi drenazu i fakat me istiskala svjetski, to fakat nije nimalo ugodna masaza ali sam uvjerena 200% da super djeluje na celulit jer mi se stvarno jako povukao..zenska koja je to meni radila je svojedobno naplacivala za masazu doma sat i pol- 150 kn i to bi radila na podu na prostirci sa svojim uljima (limfnu mi je od toga radila 45 min, ostalo masazu tijela)..ako kome zatreba broj javite se na pp..odlicna je opcenito
a za termokapsule ti bude cesto na daj sve..prati, nemoj svakako placati punu cijenu...ja sam par puta vidjela ponudu
meni super djeluje kad nisam na dijeti, sto vise malih obroka dnevno da se ubrza metabolizam..super mi je i ova stranica: Swole.me - The automatic diet planner (upises koju hranu zelis jesti i koliko kalorija pa ti napravi menije priblizne, zacudis se koliko toga stane u malo kalorija ako jedes zdravo)
-
lore, mene zanima akupunktura...gdje se moze javiti,kolika je cijena,koliko tretmana je potrebno,i svakih koliko dana (jer neznam kako bih organizirala dolazak često u zg),koliko to boli i koliko dugo se bude kod dr,
sorry puna sam pitanja ali zbilja nista neznam o tome ... ja uglavnom dijetom riješim onoliko kg.koliko zacrtam,ali nakon toga smlatim nutele i općenito slatko i užas u kratkom vremenu sam opet tu negdje...sada sam zbilja zaglibila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma